steryd123 Opublikowano 11 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2003 mam problem otoz moja nagrywarka teac 40/12/48 zle nagrywa(tzn. nagrywa plytki ale jak wypale i wezme na odtwarzanie danej plytki to jak mam wypalony progs to sa bledy poczas jego instalacji a jak wypale audio to sa piski i zgrzyty w piosenkach . co to moze byc??? (nagrywarka ma dopiero 2 miesice i jest naszczescie na gwarancji ale moze to tylko wina nero burning rom . (w kazdym badz razie moze ktos mial podobny problem i jest w stanie mi pomoc . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tHuNaR Opublikowano 11 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2003 Wrzuc ASPI zawsze sie przydaja, albo moze po prostu miales jakas felerna partie plyt... U mojego kumpla bylo podobnie tez niby nagrywala ok [(chodzila ok 1 roku i pod koniec gwarancji(bez jego ingerencji :twisted: ) zaczela cos pierniczyc, tez nie dalo sie odtwarzac filmow, ani kopiowac ich na dysk itp. , audio nie nagrywal, oddal nagryware do servisu i dostal po 2 tyg nowa, farciarz.... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pit Opublikowano 11 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2003 mialem podobny problem z lg 8400b, zanioslem na gwarancji , wymienili i dziala bezproblemowo....dostalem po jakims tygodniu m/w Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
steryd123 Opublikowano 11 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2003 Wrzuc ASPI zawsze sie przydaja, albo moze po prostu miales jakas felerna partie plyt... U mojego kumpla bylo podobnie tez niby nagrywala ok [(chodzila ok 1 roku i pod koniec gwarancji(bez jego ingerencji :twisted: ) zaczela cos pierniczyc, tez nie dalo sie odtwarzac filmow, ani kopiowac ich na dysk itp. , audio nie nagrywal, oddal nagryware do servisu i dostal po 2 tyg nowa, farciarz....sorry za lamerstwo ale co to jest to ASPI????? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tHuNaR Opublikowano 11 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2003 ASPI to sterowniki (więcej wyjasnien szukaj na www.cdrinfo.pl), a co do samego pliku - ftp://www.cdrinfo.pl/software/soft2/Stero...i/frcaspi17.zip , mialem dwa kompy na kazdym XP i pierwsze co robilem przed programami typu NERO itp. instalowalem ASPI, zawsze tego zestawu, po instalacji, sprawdz (koniecznie najpierw reset) programem ASPIcheck - powinien ci sie pokazac na zielonym tle jesli tak to wszystko zainstalowalo sie dobrze. Zakladam ze tez uzywasz XP... Pozdro Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tHuNaR Opublikowano 11 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2003 Mam jakies problem z dostaniem sie na cdrinfo.pl, wiec tu jest alternatywny link http://download2.times.lv/master/files/Dri...c/frcaspi17.zip i do ASPIcheck http://radified.com/Files/aspichk.exe . Pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
steryd123 Opublikowano 11 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2003 dzieki ja tez wlasnie mialem problem zeby sie tam dostac thx za link sprawdze i powiem czy juz jest ok:) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
steryd123 Opublikowano 11 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2003 nie jest na zielono jest na czerwono :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
weronica Opublikowano 11 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2003 ja sadze ze to na bank Nero, miałam i tez audio piszczalo. Zmieniłam na nowa wersje i wszystko spox. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...