Skocz do zawartości
pLi5k3n

Własny Serwis W Php I Mysql

Rekomendowane odpowiedzi

To może teraz ja coś powiem na temat Waszych stronek... :)

Prog - stronka świetna, naprawdę mi się podoba, tylko jedno zastrzeżenie: szary tekst na czarnym tle - dla mnie jest nieczytelny.

viking34 - cóż mogę powiedzieć - czysto, przejrzyście, ale moim zdaniem połącznie szarego i pomarażczowego... może wygląda ciekawie, ale sie zlewa. To nie jest odpowiednia kolorystuka na stronę. może gdyby wstawić jakiś biały lub czarny pasek między te 2 kolory.

PelzaK - świetnie! Jedna MAŁA sprawa - mógłbyś usunąć ramki z lików do Firefoxa i Thunderbirda.

MareCeK - Co to jest? Fajnie wygląda! Jak to się robi?

ZiMatik - Super grafika! Pytanie: czy silnik tej strony to Twoja robota, czy jakiś skrypt?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

MareCeK - Co to jest? Fajnie wygląda! Jak to się robi?

To jest kolorowy ascii art :]

Wygenerowany przez program, poprawiony trochę przeze mnie. Niestety, dużo taka strona zajmuje, bo każda litera ma oddzielne kolorowanie :o .

Sprawdź jeszcze to:

http://pwn3d.republika.pl/inne/homer.html

Jakiś czas temu się bawiłem generowaniem różnych kolorowych tablic ze znaków (może ktoś pamięta z testowego posty z takimi tęczowymi kwadratami ;) ). Tamto robiłem własnoręcznie: php + wyobraźnia. To- pomoc ASCIIEditora, Notepada2 i Corela (retusz obrazków). Wyobraźnia nadal własna ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Co do mojego "szarawego" wyglądu to na razie tak zostawiam. Już mi parę osób mówiło, że jest nieczytelne [dzięki za twoją uwagę pLi5k3n]. Jak będę miał trochę wolnego czasu [po maturze] to się za to zabiorę. Dzięki.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ZiMatik widziałem.. dzięki za komentarze :), a rozumiem że będizesz robić lampkę? :wink:

pLi5k3n - to neidługo zostanie przebudowane.. tak że to jeszcze pozostałosci po starej wersji stronki... jak jest napsiane w moim sigu stronka jeszcze nie działa w pełni normalnie :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi