pLi5k3n Opublikowano 22 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2006 To może teraz ja coś powiem na temat Waszych stronek... :) Prog - stronka świetna, naprawdę mi się podoba, tylko jedno zastrzeżenie: szary tekst na czarnym tle - dla mnie jest nieczytelny. viking34 - cóż mogę powiedzieć - czysto, przejrzyście, ale moim zdaniem połącznie szarego i pomarażczowego... może wygląda ciekawie, ale sie zlewa. To nie jest odpowiednia kolorystuka na stronę. może gdyby wstawić jakiś biały lub czarny pasek między te 2 kolory. PelzaK - świetnie! Jedna MAŁA sprawa - mógłbyś usunąć ramki z lików do Firefoxa i Thunderbirda. MareCeK - Co to jest? Fajnie wygląda! Jak to się robi? ZiMatik - Super grafika! Pytanie: czy silnik tej strony to Twoja robota, czy jakiś skrypt? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZiMatik Opublikowano 22 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2006 Milo mi ze Ci sie spodobala :) strona jest postawiona na mambo ,a galeria to coppermine. ZiMatik - Super grafika! Pytanie: czy silnik tej strony to Twoja robota, czy jakiś skrypt? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4r Opublikowano 22 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2006 MareCeK - Co to jest? Fajnie wygląda! Jak to się robi? To jest kolorowy ascii art :] Wygenerowany przez program, poprawiony trochę przeze mnie. Niestety, dużo taka strona zajmuje, bo każda litera ma oddzielne kolorowanie :o . Sprawdź jeszcze to: http://pwn3d.republika.pl/inne/homer.html Jakiś czas temu się bawiłem generowaniem różnych kolorowych tablic ze znaków (może ktoś pamięta z testowego posty z takimi tęczowymi kwadratami ;) ). Tamto robiłem własnoręcznie: php + wyobraźnia. To- pomoc ASCIIEditora, Notepada2 i Corela (retusz obrazków). Wyobraźnia nadal własna ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prog Opublikowano 22 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2006 Co do mojego "szarawego" wyglądu to na razie tak zostawiam. Już mi parę osób mówiło, że jest nieczytelne [dzięki za twoją uwagę pLi5k3n]. Jak będę miał trochę wolnego czasu [po maturze] to się za to zabiorę. Dzięki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PelzaK Opublikowano 23 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2006 ZiMatik widziałem.. dzięki za komentarze :), a rozumiem że będizesz robić lampkę? :wink: pLi5k3n - to neidługo zostanie przebudowane.. tak że to jeszcze pozostałosci po starej wersji stronki... jak jest napsiane w moim sigu stronka jeszcze nie działa w pełni normalnie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...