stermanek Opublikowano 16 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2006 (edytowane) Gdzie w WinXP w Panelu sterowania>Narzedzia administracyjne włącza/wyłącza się możliwość edycji rejestru? Edytowane 16 Marca 2006 przez stermanek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Beerd Opublikowano 16 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2006 start>uruchom>regedit a możliwość edycji zależy od tego jak jesteś zalogowany, admin czy konto ograniczone. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stermanek Opublikowano 16 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2006 (edytowane) start>uruchom>regedit a możliwość edycji zależy od tego jak jesteś zalogowany, admin czy konto ograniczone. Poprzez start>uruchom>regedit właśnie nie mogę dostać się do rejestru. Dostaję wtedy komunikat "Edycja rejestru została zablokowana przez administratora". Dodaję, że korzystam z konta admina, a blokada rejestru jest wynikiem działania złośliwego oprogramowania. Edytowane 16 Marca 2006 przez stermanek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
flatline Opublikowano 16 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2006 Poprzez start>uruchom>regedit właśnie nie mogę dostać się do rejestru. Dostaję wtedy komunikat "Edycja rejestru została zablokowana przez administratora". A na jakim koncie w systemie? Może są założone ograniczenia w rejestrze (tak, wiem... =] ) albo przez gpedit -> http://support.microsoft.com/?kbid=323525 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...