QbaS Opublikowano 11 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2003 jak to zrobic chodzi mi glownie o napiecie na pamieci bo jadro sie dobrze kreci nawet do stabilnego 290 (max 315) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!n Opublikowano 11 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2003 http://www.xbitlabs.com/video/geforce2-ove...erclocking.html Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
QbaS Opublikowano 11 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2003 chyba sobie odpuszcze na rdzeniu mam zadawalace wyniki a pamieci to i tak niewiele daje :( :( :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FumFel_20 Opublikowano 11 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2003 Właśnie że od pamięci najbardziej zależy wydajność. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!n Opublikowano 11 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2003 Nie pamiętam, jak to było z gf2. Ale : GF4- podkręcanie rdzenia daje większego kopa (podkręcenie rdzenia o 10 MHz daje dodatkowe 100 pkt (3DM2001SE), a podkręcenie pamięci o 10 MHz to tylko 30 pkt.) GF3- wprost przeciwnie- podkręcanie pamięci znacznie podnosiło wydajność karty w 3Dmarku. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!n Opublikowano 11 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2003 O O- właśnie strzeliła mi setka (postów) :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
QbaS Opublikowano 13 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2003 Właśnie że od pamięci najbardziej zależy wydajność.zgadza sie chodzi mi ze vmod niewiele daje jesli jesli idzie o podkrecanie pamieci a gpu bez vmoda kreca na stabilnym 200@270 pamiec niestety tylko 400@430 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...