Dawid afg Opublikowano 16 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2006 (edytowane) Mam taki problem. Zawsze po starcie windows uruchamiajo mi sie te 2 procesy (smss, winlogon) i nie moge ich w żaden sposób wyłączyc :mur: Próbowałem w konfiguracji systemu odciąć wpisy, ale zawsze tworzyły sie nowe :mur: Taka ganianina jest od kiedy mojego kompa odwiedził cudny trojan :mur: I tu mam pytanie... Czy po wywaleniu ich z katalogu windows będzie on dalej sprawny, czy ujrze tylko czarny ekran z kilkoma linijkami białego tekstu? <_< (system to win XP) Edytowane 18 Marca 2006 przez Dawid afg Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 16 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2006 Czemu chcesz wyłączyc procesy, które są potrzebne do dzialania systemu? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuucOm Opublikowano 16 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2006 (edytowane) Zdaje mi sie że to są procesy sytemowe istniejące od zawsze w Winxp. Tez takie mam i miałem na początku instalacji i nie wiem w czym problem. Winlogon to chyba taki skrypt logowania ale nie jestem pewien :P Edytowane 16 Marca 2006 przez yuucOm Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarCINWz Opublikowano 17 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2006 Polecam tą stronę, ma naprawdę dużą bazę procesów. PzdR Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawid afg Opublikowano 18 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2006 (edytowane) Chciałem je wyłączyć bo do autostartu sie dodały, w windows manager nie mogłem wyłączyć bo krzyczało że jest to krytyczny proces, a nie wiedziałem co to i myślałem że vir czy inne paskudztwo <_< Czyli to ma tak być, tak? Edytowane 18 Marca 2006 przez Dawid afg Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 18 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2006 Do zadnego autostartu to się one dodac nie mogly. Te procesy uruchamiane są wczesniej(W dodatku zawsze i w kazdym systemie windows) i są potrzebne do działania systemu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...