yuucOm Opublikowano 16 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2006 (edytowane) No właśnie. Szkumam jakiś fajnych stylów do Win xp tylko takich bez ad-aware i jakiś syfów. Znacie jakąś dobrą stronke ze stylami (podobną do kde-look.org dla kde). ? Chodzi mi o jakiś ciemny styl. A i jeszcze jedno: jak dodać do pulpitu coś takiego co by wyświetlało użycie procesora i pamieci i inne takie informacje ? Edytowane 16 Marca 2006 przez yuucOm Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 16 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2006 Na oprogramowaniu jest przyklejony temat. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nawi Opublikowano 16 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2006 ja ci polece programy styleXP i windows blins ale nie wiem czemu na windows blinds ja osobiscie mam klopoty z systemem :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...