ra-v Opublikowano 16 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2006 oto moja strona o grze the godfather http://www.thegodfather.ovh.org I jak sie wam podoba ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prog Opublikowano 16 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2006 Pierwsza uwaga [na szybko]. Nie umieszczajcie całych zdjęć, screenów na stonie głównej - strasznie długo się przez to strona wczytuje. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZiMatik Opublikowano 17 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2006 Dokładnie tak, jak mowi Prog Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sbchp250 Opublikowano 17 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2006 Ciekawa stronka, mogła by byc mniej czarna <_< Metaliczna by była fajan, ale ja mam spaczony gust, zreszta wielkość biustu to rzecz gustu :lol2: PS: JA do gry podchodze sceptycznie, jestem wielkim fanem MAFII, i wolał bym seqel mafi niz masówke od EA Pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ra-v Opublikowano 17 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2006 Moglibyście mi pomóc rozruszać forum na mojej stronce... bo nrazie to cienko idzie... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prog Opublikowano 17 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2006 Dużo ludzi o to prosi tutaj. Musisz "nas" jakoś zachęcić, bo inaczej się nie da. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mihalo Opublikowano 21 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2006 jest mało info na temat samej gry, w innych portalach publikowane są np wywiady z twórcami itp. W dodatku to logo jest zbyt duże, odbiega od standardów. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pentliczek Opublikowano 21 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2006 www.godfatherpage.com czy mi sie wydaje czy jest to "skserowana" stronka od tej co podalem wyzej :| ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...