Jackhammer Opublikowano 16 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2006 (edytowane) Dzisiaj bylam u mojego dostawcy internetowego i spytalam sie czy jest mozliwosc dostanie zewnetrzego IP, koles odpowiedzial ze tak ale za 12 zł miesiecznie. I teraz mam pytanko jak moge sprawdzic czy mam IP zewnetrzne (napisal mi na kartce co mam wpisac; nowe ip, maske, brame,dns) Edytowane 16 Marca 2006 przez Jackhammer Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Invisible Man Opublikowano 17 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2006 Co to jest Ip zewnetrzne ?? :blink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Santi Opublikowano 17 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2006 Odpal ta stronke http://www.myipaddress.com/ i jak adres IP bedzie taki sam jak recznie wpisalas to znaczy, ze masz zewnetrzne. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...