y4r0 Opublikowano 18 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2006 Co do skoczni to owszem, nie był to ten Stig. To gdzieś czytałem na jakieś stronie. Też również czytałem o tym że Stig to różni ludzie. Krótko mówiąc mam niezły mętlik w głowie :D A najgorsze jest to że to jest "jakiś" facet a nie jakaś tam fajna babeczka ... ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[Shinigami] Opublikowano 19 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2006 Tak w ogóle to stig na skuterze był słabiej umięśniony na klacie :) no ewentualnie miał mniej tłuszczu :D istnieje też taka opcja że topgear ma kilka sztuk takich strojów i każdy w innym rozmiarze więc może być tak że w planach jest powiedzmy mclaren na torze to mówią gościom z firmy że będą testować wóz i potrzebny jest kierowca testowy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tukamon Opublikowano 19 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2006 (edytowane) bardzo prawdopodobne, tylko po co wtedy ten kierowca mialby puszczac sobie koncerty klawesynowe i inne starocie podczas jazdy ;) zreszta pokazywali wielokrotnie jak nie mogl sobie z niektorymi samochodami na poczatku poradzic Edytowane 19 Marca 2006 przez tukamon Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
halibut Opublikowano 19 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2006 http://en.wikipedia.org/wiki/Stig_Blomqvist Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
y4r0 Opublikowano 19 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2006 Halibut: to że Blomqvist nazywa sie Stig nie oznacza że ten Stig z TG. W linku który podałes nic nie jest napisane że jest kierowcą w TG, a tak wogóle Stig to jest ksywa więc wątpie że to Blonqvist :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tukamon Opublikowano 19 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2006 w sumie wiek by sie zgadzal... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
S_Works Opublikowano 20 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2006 boshe ale zwas matoły dlaniektorch moze to byc szok Uderz w stol a nozyce sie odezwa, nie zdziwilo mnie ze to wlasnie jakis analfabeta z tym wyskoczyl. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 5 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2006 Pamiętacie jeden odcinek, w którym jakiś kierowca rajdowy zostaje ochlapany przez samochód rajdowy przed studiem (aby zasmakować życia kibica). Zastanawiające jest, dlaczego on na to pozwolił. Albo jest bardzo dobrym znajomym prowadzących/producenta, albo dostał za to "trochę" kasy, albo... należy do ekipy Top Gear. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
^BerZerK^ Opublikowano 5 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2006 A to nie był Richard Burns, RIP? Brytol tak jak prowadzacy, a wiec posiadajacy 'niekartoflane' poczucie humoru ;-) A ze Burnsie jest na swoim ostatnim OS, a Stig dalej jezdzi - wiech chyba zly trop? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PC_Speaker Opublikowano 9 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2006 (edytowane) Odkopuję... jeśli to kogoś interesuje. [przypuszczenie] Brat bedący w GB od dłuższego czasu, pasjonat moto - tematów, był kilkukrotnie na torze TG.... i teraz ciekawostka podana jako ... w zasadzie plotka ... wg. niego owym Stigiem jest nie kto inny jak ... szkot :D [/przypuszczenie] mnie osobiście nasuwa się tylko jeden szkot co to się opuscił od jakiegoś czasu na torach ... chyba wiada o kogo chodzi ?? :D btw. brat zwiedził tor oraz bliskie sasiedztwo namiotu TG 5 - cio krotnie bo niestety nie stać go coby wyasygnować 150 funtów na wejście do programu.. aczkolwiek potwierdził, że jeden człowiek szwęda się tam z uporczywością maniaka... a Tego ludzia stać na wejście, aczkolwiek nie widac go na zarejestrowanym materiale, ba ... typ za przeproszeniem sra funtami ... Wiada o kogo chodzi ? It's also known that He is eating fresh meat ... ladies and gentleman ... The Legendary: Edytowane 9 Grudnia 2006 przez PC_Speaker Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MMJP Opublikowano 9 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2010 Witam! Nie przeczytałem wszystkich postów z tego tematu, ale chcę napisać moje zdanie o tożsamości Stiga. "The Stig" jest fikcyjnym superbohaterem (super hero) takim jak Superman itd. tylko niema swojego odpowiednika takiego jak Clark Kent w przypadku Supermana. Prawdopodobnie kiedy jest nie potrzebny (do testowania samochodów) jest po prostu traktowany całkowicie przedmiotowo, a mianowicie chowany do szafy jak robot kuchenny. Z mojej teorii wynika, że "The Stig" niema tożsamości i możliwe, że np. tak jak w przypadku Batmana wcielają się w niego różni aktorzy kaskaderzy (oczywiście będący kierowcami wyczynowymi). Przepraszam jeśli sprawiłem, że "czar prysł". Sam jestem fanem Stiga i na wyjątkowe okazje ubieram słynną oryginalną, testowaną na zwierzętach (niestety nie pasowała) koszulkę "I AM THE STIG" Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slavok Opublikowano 9 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2010 :blink: skąd Ty sie urwałeś :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość chronicsmoke Opublikowano 9 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2010 Ale ja się w pełni zgadzam z tym co on piszę! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość potfur Opublikowano 9 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2010 Ten cały Stig to nie jest czasami Michael Schumacher ? ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilo23 Opublikowano 9 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2010 Na pewno nie w kazdym sezonie stig był jedna osoba, a zapewne nigdy sie nie dowiemy prawdy. Jedynie po tym jak nie bedzie Top gear. :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MMJP Opublikowano 12 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2010 a propos koszulki testowanej na zwierzętach Fotoblog mmjp w Photoblog.pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 13 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2010 Kim jest STIG? - Joe Monster Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thuGG Opublikowano 13 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2010 Dżizas, Sting jest po prostu zbiorem kierowców. Gdy testowali bolid F1 Renault R25 to stigiem był Kovalainen. Chłopaki z Top Gear mieli kilku Stigów. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Twój Pan Opublikowano 13 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2010 ;) 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Imperator Kret Opublikowano 14 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2010 Hamilton na pewno nie jest Stigiem z prostej przyczyny - czasami w trakcie jazdy widać kawałek szyi Stiga pod kaskiem i jest biały. To może być zbiór paru osób, bo widać różne style jazdy, zwłaszcza przy ruszaniu. Z drugiej strony jeśli to jest kilku kierowców to całą tabelę Power Laps można wyrzucić do kosza :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sysak Opublikowano 14 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2010 Ne. Dobrzy kierowcy wyścigowi tym samym autem odnotują bardzo zbliżony czas. Za to fakt, że auta testowane są w różnych warunkach pogodowych ma kolosalny wpływ na czasy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MMJP Opublikowano 15 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2010 tak czy siak tabelę czasów można wywalić, bo kierowcy mają różne upodobania (gdyby raikonen z masą się zamienili swoimi ferrari to obaj spadli by na ostatnie miejsca). Większość kierowców lubi nadsterowne samochody, a kubica woli podsterowne. i jeszcze inne czynniki mają znaczenie np. był cyrk bo nowe evo było wolniejsze od starego, bo kiedyś fabrycznie zakładali lepsze gumy (nie wiem czy to było w top gear czy w 5th gear czy gdzieś tam) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bryce Opublikowano 15 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2010 w 5th gr, zreszta 5th gear to syf ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość chronicsmoke Opublikowano 28 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2010 (edytowane) Dobry jest odcinek z Shumacherem jako Stigiem :D I czy mi się zdaje czy podczas wchodzenia do hotelu leci Apocalypse Jespera Kyda ( soundtrack z Hitmana Blood Money)? A nie, to jednak to Edytowane 28 Maja 2010 przez chronicsmoke Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...