hauti Opublikowano 16 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2006 (edytowane) od niedawna cierpie na takowy problem ... jeżeli chodzi mi jakikolwiek proces wykorzystujący choćby troszeczke procesor (nawet 2%) od razu czuję spadki fpsów (skoki 4 eg z 70 fps na 40 i spowrotem na 70) w grach ... przyznam że strasznie mnie to drażni i zastanawiam się co może być przyczyną takiej sytuacji ... osobiście obstawiam stery od mobo ale chcialbym poznać opinie innych użytkowników z góry dziękuję :) ps. ustawienia grafiki nic nie zmieniają ps2. głównie dzieje się tak w openGLowych grach ps3. umieściłem ten post tutaj bo problem dotyczy proca Edytowane 16 Marca 2006 przez hauti Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emre Opublikowano 20 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2006 osobiście obstawiam stery od mobo ale chcialbym poznać opinie innych użytkowników z góry dziękuję :)Ja też i to z dużym prawdopodobieństwem. Zainstaluj najnowsze dostępne sterowniki do mobo, grafy, k.muzycznej i sprawdź wtedy... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...