duke48 Opublikowano 16 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2006 problem ... Posiadam providera, ktory oszczedzajac jak tylko moze przysyła mi faktury na "adres email". :blink: Postanowiłem sobie zainstalowac modyfikowana wersje windowsa wraz z oprogramowaniem biurowym. Moja siec nie ma jakotakiego "miejsca pocztowego" np. jak onet, wp, interia. Konfigurowało się ja w Outlooku Express. Przeinstalowujac system miałem juz Outlooka 2003 w wersji Angielskiej. Nie mogłem za Chiny ustawic tam mojej poczty. Przerzuciłem sie na Thunderbirda i chciałbym skonfigurować moją poczne (psp3,smtp, UWIŻYTELNIANIE) Jakie kroki postępowaćb ? , gdyz wywla mi o hasło i błąd w POP3 chodz jest wszystko dobrze ustawione. Server na poczcie MUSI BYć UWIżYTELNIANY !!! Probowałem wielu sposobow, ale nic nie wychodziło. Serdecznie proszę o pomoc !!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PelzaK Opublikowano 17 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2006 najlepiej wejsc na strone dostawcy poczty i poszukać w helpie ustawień do konkretnych programów klienckich... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobe2005 Opublikowano 17 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2006 tak jak PelzaK pisze. Musi gdzies byc błąd albo w hasle albo w nazwie serwera pop3. Co ci tam dokladnie pisze, ze zle hasło jest czy też, że nie może się połączyć.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
duke48 Opublikowano 17 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2006 moj prowider (www.as.pila.pl) nie prowadzi helpu do jakich kolwiek spraw :| raz był adres pop 3 taki : www.as.pila.pl a teraz niby zmienili na pop3.as.pila.pl i to i to nie działa. Sprawdzałem 2 mozliwe hasła (dodanie koncowki -i w hasle) - moze mi sie mylic :D ale tez nic nie daje ... jakeis propozycje ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paulo Opublikowano 17 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2006 Nie jesteś pewny ustawień i hasła, a chcesz, żeby ktoś z forum Ci pomógł ? Zadzwoń, napisz maila do providera. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PelzaK Opublikowano 17 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2006 (edytowane) ahaaaa... to mów że masz konto na serverze providera.... i tak ne weim co to zmienia :) być moze mylisz lub źle zaznaczyłeś logowanie z uzyciem ssl.. spróbuj popstrykać różnymi opcjami... Edytowane 17 Marca 2006 przez PelzaK Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...