Skocz do zawartości
duke48

Thunderbird - Problem Z Ustawieniem

Rekomendowane odpowiedzi

problem ...

Posiadam providera, ktory oszczedzajac jak tylko moze przysyła mi faktury na "adres email". :blink:

Postanowiłem sobie zainstalowac modyfikowana wersje windowsa wraz z oprogramowaniem biurowym.

Moja siec nie ma jakotakiego "miejsca pocztowego" np. jak onet, wp, interia. Konfigurowało się ja w Outlooku Express. Przeinstalowujac system miałem juz Outlooka 2003 w wersji Angielskiej. Nie mogłem za Chiny ustawic tam mojej poczty.

Przerzuciłem sie na Thunderbirda i chciałbym skonfigurować moją poczne (psp3,smtp, UWIŻYTELNIANIE)

Jakie kroki postępowaćb ? , gdyz wywla mi o hasło i błąd w POP3 chodz jest wszystko dobrze ustawione.

Server na poczcie MUSI BYć UWIżYTELNIANY !!!

Probowałem wielu sposobow, ale nic nie wychodziło.

Serdecznie proszę o pomoc !!!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

moj prowider (www.as.pila.pl) nie prowadzi helpu do jakich kolwiek spraw :|

raz był adres pop 3 taki : www.as.pila.pl a teraz niby zmienili na pop3.as.pila.pl i to i to nie działa.

Sprawdzałem 2 mozliwe hasła (dodanie koncowki -i w hasle) - moze mi sie mylic :D ale tez nic nie daje ...

jakeis propozycje ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ahaaaa... to mów że masz konto na serverze providera.... i tak ne weim co to zmienia :)

być moze mylisz lub źle zaznaczyłeś logowanie z uzyciem ssl.. spróbuj popstrykać różnymi opcjami...

Edytowane przez PelzaK

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi