veru Opublikowano 16 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2006 Witam wszystkich i proszę o pomoc. Mam problem z ekranem w laptopie chodzi o to że na bateriach ekran laptopa świeci ciemniej a po podłączeniu do zasilacza świeci jaśniej jest to tryb chyba oszczędności bateri ale nie o to chodzi od pewnego czasu po zainstalowniu najnowszych sterowników karty graficznej Radeon matryca laptopa świeci tak samo na bateriach jak i na podłączonym kompie do sieci znaczy trochę ciemniej :( bardzo to przeszkadza w pracy zorientowałem się nie odrazu ale coś było nie tak bo w dzień jakoś słabo było widać ! zrobiłem reset systemu i wgrałem od nowa windows xp ale to nic nie pomogło ... nie wiem co z tym zrobić żeby przywrócić te ustawienia co były że na zasilaczu świeci jasno matryca !! proszę was bardzo o pomoc dodam komputer ACER TM 2201 karta graficzna Radeon 9000/9001 pozdrawiam . :mur: proszę o odpowiedzi na forum lub lepiej też na maila: przemek_26@tlen.pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jackuzy Opublikowano 17 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2006 NIe oriętuje się w tym konkretnym modelu ale nie masz manualnego ustawiania jasnosci ekranu? Fn+ coś (F1 F2 ....)? w moim acerze ustawiam jasnośc przez Fn+F2...ale mój jest strauszek :D:P... a zajzyj też do biosu laptopiaka może tam sa ustawienia (wejscie może byc tez z poziomyu systemu...Fn + własnie coś :D) tak było w dellach z tego co pamiętam.... Powodzonka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
veru Opublikowano 17 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2006 Dzięki bardzo to klawisz Fn i strzałka w peawo u mnie :):) bardzo dzięki szkoda tylko że cały system od nowa wgrywałem pozdrowionka. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...