langi Opublikowano 17 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2006 Jak w tytule. Chciałem kupić karte Orinoco a na polskim rynku dostarczają je z Lucenta i Proximu. Problem mam tylko taki że chciałbym żeby miała wyjście na antene i nie była tylko na śieći b ale też i g by sie przydało. Tylko właśnie po przeszperaniu allegro znalazłem jedną karte na a/b/g ale bez wyjścia i 32bitową więc niewiem czy by ja zassało na moim starym laptopiku. A co do innych to są ale jakoś wydaje mi się że nie opłaca wywalać się prawie 200zł za karte tylko na jedno pasmo :) Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukas-comp Opublikowano 17 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2006 pod jaki system chcesz te karte ? :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotraspoz Opublikowano 17 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2006 Witam kolejnego pasjonata WARDRIVING :lol: Tu znajdziesz odpowiedz na swoje pytanie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukas-comp Opublikowano 17 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2006 skoro szuka najlepszej to zapewne pod..... Windowsa :D pod [brzydkie określenie na linuksa]em chodza prawie wszystkie ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pshem Opublikowano 17 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2006 skoro szuka najlepszej to zapewne pod..... Windowsa :D pod [brzydkie określenie na linuksa]em chodza prawie wszystkie ;) a to ciekawostka. :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sirTIM Opublikowano 17 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2006 ja proponuje orinoco gold b/g na atherosie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
langi Opublikowano 17 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2006 Co do systemu to linux :) nie bede karmić więcej Microsoftu :lol: . Na początek starczył by Knoppix bo przynajmniej troche się w nim orientuje, no a potem z czasem cos innego bede musiał zainstalować. Pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cRaCkEr Opublikowano 18 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2006 Imho najelpsza pob wzgledem jakosci, ceny i mozliwosci bedzie Orinoco Gold lub jej odpowiedniki innych producentow ktorzy markuja ta karte. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukas-comp Opublikowano 20 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2006 najlepsze karty sa na prismie 2.5 pshem: dla lamerow zadna karta na chipsetach ti/arh/axc/prism nie robi problemow pod linuxem ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...