bartezjusz Opublikowano 12 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2003 wazy dokładnie tyle co enermax 430w No BEZ JAJ 8O Moj enermaksik wazy jednak "zdeczko" wiecej :twisted: a jak ktos nie chce budy to na pewno ja opchnie za 250!!! albo i za 150 jak to bylo w moim przypadku :cry: Ty ale cicho bądź :twisted: :wink: nasze sprawy to nie na forum :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PITer Opublikowano 12 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2003 Chieftec i Enlight to sa identyczne zasilacze, mialem 250Wat i to byl naprawde dobry zasilacz z akt PFC, sam chce kupic nowa bude chiefteca z zasilaczem 340 lub 360wat Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JuLeK Opublikowano 12 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2003 Chieftecki to są wszędzie, ja mam gorszy problem- gdzie kupić Lian-Li :?: 8O 8O Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raptor Opublikowano 12 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2003 Lian-Li -> www.yoy.pl - przynajmniej tam trafiłem kiedyś :| Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PITer Opublikowano 12 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2003 Beznadziejny jest ten Lian-Li, malo miejsca w srodku, zasilacz nad prockiem, generalnie kibel cena 500zł i brak zasilacza, za 523zł mam Chiefteca ALU z Zasilaczem http://www.yoy.pl/obudowy/lian-li/pc-52b/opis.html Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
punek Opublikowano 13 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2003 ile to?? bo wiecej jak 200 bym nie dał To kosztuje 178zł przy kursie 3,8zł za 1dolar. Ja też Pozdrawaim Punek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ponury Opublikowano 13 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2003 Moge powiedzieć tylko tyle że zasiłka montowana w DX-01 bd to 360 W z pasywny PFC i ałtomatyczną reg. obrotów(jak zresztą wszystkie chiefteca). Jak by co to możesz się spytać kogoś z siriusa albo zajrzec na www.chieftec.com. . Gdzieś napewno znajdziesz na to odpowiedź. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartezjusz Opublikowano 13 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2003 Moge powiedzieć tylko tyle że zasiłka montowana w DX-01 bd to 360 W z pasywny PFC i ałtomatyczną reg. obrotów(jak zresztą wszystkie chiefteca). Jak by co to możesz się spytać kogoś z siriusa albo zajrzec na www.chieftec.com. . Gdzieś napewno znajdziesz na to odpowiedź.dokładnie jest tak jak piszesz 1 cooler, pasywne PFC i auto. regulacja obrotów Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yogurcik Opublikowano 13 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2003 a nieche ktos sprzedac zasilki ?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jojoro Opublikowano 13 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2003 A co to jest pasywne/aktywne PFC? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ponury Opublikowano 13 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2003 Temat PFC był poruszany podczas świąt i chyba Reed załączył do swojego postu cały dluuugi text na temat PFC. Był on po angielsku ale za to bardzo dokładny. Polecam "SZUKAJ" bo na pewno znajdziesz. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ponury Opublikowano 13 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2003 Mam. http://forum.purepc.pl/viewtopic.php?t=176...5&highlight=pfc To jednak nie był reed a pit , sorry... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CthulpiSS Opublikowano 13 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2003 To kosztuje 178zł przy kursie 3,8zł za 1dolar. Pozdrawaim Punek Punek, jeśli przypadkiem zamawiałbyś tą 420 ENlight-a, lub w ogóle jakąś wysokowydajną zasiłkę po rozsądnych cenach (bo nasze lokalne są zdecydowanie zbójeckie :cry: ) to daj proszę znać na priv-a. Zdesperowany :wink: zacząłem szuakć czegoś na Allegoro, ale .... Ceny za oceanem są zdecydowanie do rzeczy, może można by wybrać ofertę z bezpłatną dostawą FedEx-em do jakichś znajomych w USA, a stamtąd no nas ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jojoro Opublikowano 13 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2003 Ponury --> Dziękuję za informację Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aiki Opublikowano 13 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2003 a nieche ktos sprzedac zasilki ??Mam na zbyciu jeden chieftec 360 W nowka 2 lata gwarancji, czekam na propozycje :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JuLeK Opublikowano 13 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2003 Beznadziejny jest ten Lian-Li, malo miejsca w srodku, zasilacz nad prockiem, generalnie kibel cena 500zł i brak zasilacza, za 523zł mam Chiefteca ALU z Zasilaczemhttp://www.yoy.pl/obudowy/lian-li/pc-52b/opis.html PC-52 jesne że jest beznadziejny, ale o tym tego już nie powiem :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...