drozd11 Opublikowano 17 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2006 witam :] chcialem troche wyciszyc kompa i zastanawiam sie nad wymiana wentylatora z k.graf. na radiator. Pytania sa 2 : 1. czy ktos to robil przy tym modelu (wiem ze zwykle fx5200 sa firmowo na pasywnym chlodzeniu ale nie wiem jak to sie sprawdzi przy tym modelu) 2.jaki radiator poleicie... PS. karta nie podkrecana +wntylacja budy praktycznie zadna (zdjety boczny panel <planuje zamknac + wmontowac jakis wntyl na obudowe...>) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lato8 Opublikowano 17 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2006 drozd11 napisał(a): witam :] chcialem troche wyciszyc kompa i zastanawiam sie nad wymiana wentylatora z k.graf. na radiator. Pytania sa 2 : 1. czy ktos to robil przy tym modelu (wiem ze zwykle fx5200 sa firmowo na pasywnym chlodzeniu ale nie wiem jak to sie sprawdzi przy tym modelu) 2.jaki radiator poleicie... PS. karta nie podkrecana +wntylacja budy praktycznie zadna (zdjety boczny panel <planuje zamknac + wmontowac jakis wntyl na obudowe...>) Moze daj jakis radiator i do tego wiatrak 40x40 puszczony na 5V, slychac go nie bedzie, a temp obnizy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adler91 Opublikowano 18 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2006 ja mam podłożoną taką miedzianą blache a na niej ten seryjny cooler http://allegro.pl/item91015558_bezglosny_2...idia_nowy_.html a ostatnio zapomniałem podłączyć wiatraczek a i tak dobrze chodzilo na 315/570 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Popiół Opublikowano 19 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2006 (edytowane) ja na swojego dałem niebieskiego zalmana i działa wyśmienicie i cicho ;) (bezgłośnie :P ) Edytowane 19 Marca 2006 przez Popiół Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drozd11 Opublikowano 20 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2006 ok, dzieki za odpowiedzi;] chyba wmontuje niebieskiego zalmana;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...