st@ry Opublikowano 17 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2006 Mam problem z org. sterami ATI 5.13 - mianowicie gdy je instaluje a następnie restartuje kompa i ładuje się windows wyśwetla sie monit że "Catalist Control Center - aplikacja została źle zainicjowana i została zamknięta". Stery są zainstalowane ale nie ma panelu kontrolnego (zgodnie zresztą z informacją) - w zaawansowanych są same pods. funkcje. Co ciekawe ten sam problem występował na moim wcześniejszym 8500 jak i 9550 GeCube i ECS k7S5a - teraz mam GA-7N400-L i 9800 Pro Sapphire i problem jest identyczny. Mam XP PRO SP2, stery do całej reszty szuwaksu poinst. jade na najnowszych omegach i generalnie nie przeszkadza mi brak CCC - jednak dlaczego nie moge ich zainst. nie wiem. Jeśli ktoś ma jakieś pomysły to zapraszam do dyskusji. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość SimooN Opublikowano 17 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2006 Jeśli ktoś ma jakieś pomysły to zapraszam do dyskusji. 1 ) było, szukaj! 2 ) chcesz o tym porozmawaić? :lol2: 3 ) http://www.microsoft.com/downloads/details...&displaylang=pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...