nedudej Opublikowano 17 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2006 Wiec mam pytanie czy zasilacz modecom 350W (okolo 70-80zl cena) wystarczy do: sempron 3000 s939 asrock s939 dual sata geforce 6600 ge pcie samsung 80gb sata II ncq te czesci zamowilem z jednego sklepu a nie chce kupowac na allegro fotrona Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rikki Opublikowano 17 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2006 Lepiej Tagan 430W lub Chieftec 400W Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrzej_men Opublikowano 17 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2006 No wię wydaje mi się ze nie ten dzial :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rikki Opublikowano 17 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2006 Jak to ?? Nedudej pyta się co kupić. ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrzej_men Opublikowano 17 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2006 Jak to ?? Nedudej pyta się co kupić. ;)"Forum nie jest przeznaczone do dyskusji o wyborze: laptopów, zasilaczy, myszek i klawiatur itp" - a to niby po co napisali? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PrzemaS246 Opublikowano 17 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2006 kup coś z Chieftec albo fortona <_< Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HA98M Opublikowano 17 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2006 zakp coś ze stajni chiftec czy tagan jajk już pisali koledy... i lepiej wziąśc 400 czy 450w na przyszłość zawsze się przyda choćby do podłączenie karty w SLI...więc opłaca SIĘ ZAINWESTOWAĆ W COŚ STABILNEGO I MOCNEGO Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lfanek Opublikowano 17 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2006 Wez fortrona 400W 95zl na allegro. W testach pnoc mial nawet 450W !!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HA98M Opublikowano 17 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2006 to kupuj fortuna nie ma innego wyboru:P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rikki Opublikowano 17 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2006 Ja chyba powiem Chieftec nie Frotron....... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dejot Opublikowano 17 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2006 Ja chyba powiem Chieftec nie Frotron.......To wiecej nie mów :lol: Fortronik 350W spokojnie starczy :) w FSP 400W jedyną wadą są strasznie małe otwory na tylnej kratce, przez co wentyl musi się szybciej kręcić - mam to samo w swoim chieftecu ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nedudej Opublikowano 17 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2006 http://allegro.pl/item92340415__super_zasi...i_wydajny_.html nie wiem ale dosyc niska cena ----------------------------------- lub http://allegro.pl/item90811347_najtanszy_f...d_cieplixa.html ale drozszy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PrzemaS246 Opublikowano 17 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2006 kup ten drugi mocniejszy zawsze sie przyda jak zmienisz sprzet B) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nedudej Opublikowano 17 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2006 (edytowane) hmm no wlasciwie potrzebuje zasilke ze sklepu (potrzebna faktura) gdzies czytalem ze modecom = fortron wiec moze ktos sie wypowie na ten temat, dodatkowo czy 350w styknie mi do swobodnego podkrecnia ( po to wybieralem takie czesci) raczej nie bede nic wiecej dokladal jedynie mozna doliczyc ram 2x 512 Edytowane 17 Marca 2006 przez nedudej Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dejot Opublikowano 17 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2006 hmm no wlasciwie potrzebuje zasilke ze sklepu (potrzebna faktura) gdzies czytalem ze modecom = fortron wiec moze ktos sie wypowie na ten temat, dodatkowo czy 350w styknie mi do swobodnego podkrecnia ( po to wybieralem takie czesci) raczej nie bede nic wiecej dokladal jedynie mozna doliczyc ram 2x 512 Bo tak jest więc po co dopłacąc za modecoma ;) Do podkręcanie starczy i 350W ale 400 wydaje się być bardziej przyszłosciowym rozwiązaniem :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nedudej Opublikowano 17 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2006 takie cos styknie? http://www.modecom.pl/product.php?id=282&pageNr= Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dejot Opublikowano 17 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2006 takie cos styknie? http://www.modecom.pl/product.php?id=282&pageNr= ale po co masz płącić więcej za modecoma jak to samo mas w tańszym fortonie ? ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gwynbleidd Opublikowano 17 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2006 (edytowane) ale po co masz płącić więcej za modecoma jak to samo mas w tańszym fortonie ? ;) Przeciez nie kazdy kupuje na allegro. Ja osobiscie wolalbym doplacic troche i miec nowe i pewne !!! Modecom 350W starczy do o/c tez. Pamietaj zeby wziac MC-350ATX a nie FEEL Edytowane 17 Marca 2006 przez Gwynbleidd Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nedudej Opublikowano 17 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2006 chodzi dokladnie o tego co jest w linku wyzej Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lfanek Opublikowano 17 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2006 http://allegro.pl/item92340415__super_zasi...i_wydajny_.html nie wiem ale dosyc niska cena ----------------------------------- lub http://allegro.pl/item90811347_najtanszy_f...d_cieplixa.html ale drozszy Tego nizej nie kupisz bo aukcja prywatna. Gosc mowi ze juz nie ma. Tego wyzej nie bierz bo za slaby. Wez tego - ja tez teraz bralem Frotron 400W Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
psz3mo Opublikowano 17 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2006 jeśli koniecznie chcesz ze sklepu to ten co podałes będzie dobry Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
osa512 Opublikowano 20 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2006 to moze ja sie podepne pod topica :S chodzi mi o zaslike abym swobodnie mogl osblokowac potoki i podkrecic leadteka A400TDH mam na razie tracker ( o zgrozo | n/c ) i mi nie ciagnie karty na 16/6 jeszcze karty pov6800gx mam bugi jak cholera, mam okazje za 90zl kupic 500W Q-Tec Bigfan czy warto a moze macie jakies inne sugestie tylko takie za rozsadna cene, bo kazdy mi mowi o chieftec'ach. z gory dzieki :blink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s4t1n Opublikowano 20 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2006 Forum nie jest przeznaczone do dyskusji o wyborze: laptopów, zasilaczy, myszek i klawiatur itp CHYBA NIE TEN DZIAL :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
osa512 Opublikowano 20 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2006 (edytowane) dobra dobra top jaki ?!??!?!??! poza tym to jakbys odpowiedzial; to by cie sie nic nie stalo ..... zreszta nie wazne juz mam ;p poprosyu wpisalem slowo kluczowe i wybralem ten top wiec nie rycz..... Edytowane 20 Marca 2006 przez osa512 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PrzemaS246 Opublikowano 21 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2006 :) http://www.allegro.pl/item92345717_fortron...od_freego_.html <_< Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...