ietas>> Opublikowano 17 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2006 (edytowane) Jak w temacie pomozcie mi bo nie moge znalezc takiego progsa z MPEG4: http://telewizor.eu/multipleks.html Edytowane 13 Października 2014 przez mietas>> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kRZyCHu89 Opublikowano 17 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2006 barylatko vcd to nic innego jak pliki typu *.mpg. dlatego jeśli masz takie pliki to możesz je odrazu nagrać za pomocą nero jako vcd. a co do programu który konweruje pliki *.avi na *.mpg to polecam dvdrip. sam kiedyś go używałem. jest bardzo prosty w obsłudze. pozdro :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s0n1c Opublikowano 17 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2006 Polecam StaxRip Wszystko ladnie i przyjemnie. Jak czegos brakuje sam sciagnie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qba100 Opublikowano 17 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2006 ja korzystam z programu a właściwie kombajnu Canopus Procoder 2. Program jest naprawde super można w nim konwetować filmy w bardzo różnych formatów. Polecam i to bardzo. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 17 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2006 a ja polecam google Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...