expi Opublikowano 17 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2006 Witam, Dzisiaj(17 marca 2006 roku) w Polsce ukazała się nowa wersja Azureusa. Jest to wersja 2.4.0.2. Co o niej sądzicie? Jakie są w niej zmiany? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spicum Opublikowano 17 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2006 Witam, Dzisiaj(17 marca 2006 roku) w Polsce ukazała się nowa wersja Azureusa. Jest to wersja 2.4.0.2. Co o niej sądzicie? Jakie są w niej zmiany? przeciez masz changelog projeku Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stiff75 Opublikowano 17 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2006 i dlaczego sądzisz, że ukazała się w Polsce? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
expi Opublikowano 17 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2006 hhhhmmmm....... co do tego changeloga. Mam 12 lat i znam angielski dopiero na poziomie 6 podst.- 1 gimn. Może mi ktoś to w takim razie wyjaśnić? Do stefe: Moze wszedzie juz sie ukazal, ale dla pewnosci angazuje w to tylko Polske, bo co do Polski to mam pewnosc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stiff75 Opublikowano 17 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2006 http://translatica.pwn.pl/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 17 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2006 wole klienty torrenta ktore mniej zamulaja :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...