Wofek Opublikowano 2 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2003 dual optical za 200zł rulzzDual sie moze schowac przy MX'ach ! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kakalaka Opublikowano 2 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2003 proponuje zebys odezwal sie do mnie na gg :lol: bo tak przez forum to jeszcze tydzien bedziemy kombinowac a tak postaram sie szybko pomoc 10569 a co do sterownikow to najlepsze sa 9.61-9.70 gdyz nastepne maja akceleracje ktorej nie mozna wylaczyc i dla osob ktore maja ustawione swoje sensitivity i mouseaccel w grach jest problemem Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dune Opublikowano 2 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2003 niestety po zainstalowaniu 9.75 nic sie nie zmienilo. jedyna poprawa to taka ze gdy w propierties mychy-->buttons-->6. Universal scroll-->modify zaznaczy sie Use MS Office Compatibile Scroll Only to gra odbiera rolke jak dodatkowy klawisz i mozna przybindowac costam zeby sie zmienialo przy wciskaniu rolki. Kakalaka odezwalem sie na gg (na numer z profilu, ale jakos Cie nie ma) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkady Opublikowano 2 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2003 dual optical za 200zł rulzzDual sie moze schowac przy MX'ach !nie ma co się kłócić :lol: , dual to technologia starsza o 1,5 roku od mx-a, cenowo mozna porównać jedynie z 300 ale to i tak dobra mysza. przyznaj, jak na tamte czasy to rewolucja. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yotomeczek Opublikowano 2 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2003 Ja tam nie rozumiem po co wydawać na myszkę ciężką kasę?! dla konfortu Ja mam 7 lat jakiegoś Microsofta, który pięknie działa, super leży w dłoni - a kosztował grosze (najzwyklejszy jaki był). Jedyny produkt MS, który im się udał :D Ja ma do dzis nazwyklejszego logitecha z rollka i działa mi juz 5 lat, ale gdybym sie popsuła bez wachanie brałbym mx700 Kasa ciężka - ale za to jaki komfort :D No a Merce też przecie ktoś kupuje ... Powiem tak miałem już parę mych (coś koło 6) i żadna mnie nie zadowoliła w 100%. Czuję że ten wypas by mnie zaspokoił. Tak przy okazji jak by Logitech wypuścił jeszcze klawiaturkę bezprzewodową z rolką klimatycznie w tym design'ie było by miodzio (bo zdaje się że tej z Cordless Desktop Optical osobno kupić się nie da) Miodzio że hej (może to jedyny prawdziwy luksus na jaki mnie stać - już zbieram $$$) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dune Opublikowano 2 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2003 ta z tego zestawu da sie osobno kupic, kosztuje troche ponizje 300 zl chyba i jest niebieska a nie czarna heh poddaje sie dzis jutro bede kombinowal z ta rolka. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemol^N Opublikowano 3 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2003 witam, posiadam tą myszke od miesiąca. Idealnie pasuje do ręki i wszystko byłoby pięknie poza.. Baterie wytrzymują w moim przypadku maksymalnie dwa dni. Producent zapewnia ze ponad tydzien. Ktos z posiadaczy moze potwierdzic tak dlugi czas pracy? Jesli tak to ide kupic baterie nowe :roll: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dune Opublikowano 3 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2003 no ja drugi dzien jade na akumlatorkach bez ladowania i nie ma problemu zadnego. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...