Skocz do zawartości
prezesrm

Logitech MX700 - do posiadaczy!

Rekomendowane odpowiedzi

proponuje zebys odezwal sie do mnie na gg :lol: bo tak przez forum to jeszcze tydzien bedziemy kombinowac a tak postaram sie szybko pomoc

10569

a co do sterownikow to najlepsze sa 9.61-9.70 gdyz nastepne maja akceleracje ktorej nie mozna wylaczyc i dla osob ktore maja ustawione swoje sensitivity i mouseaccel w grach jest problemem

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

niestety po zainstalowaniu 9.75 nic sie nie zmienilo. jedyna poprawa to taka ze gdy w propierties mychy-->buttons-->6. Universal scroll-->modify zaznaczy sie Use MS Office Compatibile Scroll Only to gra odbiera rolke jak dodatkowy klawisz i mozna przybindowac costam zeby sie zmienialo przy wciskaniu rolki.

Kakalaka odezwalem sie na gg (na numer z profilu, ale jakos Cie nie ma)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

dual optical za 200zł rulzz

Dual sie moze schowac przy MX'ach !
nie ma co się kłócić :lol: , dual to technologia starsza o 1,5 roku od mx-a, cenowo mozna porównać jedynie z 300 ale to i tak dobra mysza. przyznaj, jak na tamte czasy to rewolucja.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja tam nie rozumiem po co wydawać na myszkę ciężką kasę?!

dla konfortu

Ja mam 7 lat jakiegoś Microsofta, który pięknie działa, super leży w dłoni - a kosztował grosze (najzwyklejszy jaki był). 

Jedyny produkt MS, który im się udał :D

Ja ma do dzis nazwyklejszego logitecha z rollka i działa mi juz 5 lat,

ale gdybym sie popsuła bez wachanie brałbym mx700

Kasa ciężka - ale za to jaki komfort :D

No a Merce też przecie ktoś kupuje ...

Powiem tak miałem już parę mych (coś koło 6) i żadna mnie nie zadowoliła w 100%. Czuję że ten wypas by mnie zaspokoił.

Tak przy okazji jak by Logitech wypuścił jeszcze klawiaturkę bezprzewodową z rolką klimatycznie w tym design'ie było by miodzio (bo zdaje się że tej z Cordless Desktop Optical osobno kupić się nie da)

Miodzio że hej (może to jedyny prawdziwy luksus na jaki mnie stać - już zbieram $$$)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ta z tego zestawu da sie osobno kupic, kosztuje troche ponizje 300 zl chyba i jest niebieska a nie czarna

heh poddaje sie dzis jutro bede kombinowal z ta rolka.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

witam, posiadam tą myszke od miesiąca.

Idealnie pasuje do ręki i wszystko byłoby pięknie poza..

Baterie wytrzymują w moim przypadku maksymalnie dwa dni. Producent zapewnia ze ponad tydzien. Ktos z posiadaczy moze potwierdzic tak dlugi czas pracy? Jesli tak to ide kupic baterie nowe :roll:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...