Niki-21 Opublikowano 17 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2006 Witam!!! Mam problem, a mianowicie komp mi sie zawiesza. Raz na grze, innym razem na jakimś programie, a czasem po prostu. I niebyło by w tym możenic dziwnego gdyby nie to, że potem niechce uruchomić sie wcale :angry: . Zatrzymuje się na logo Pentium 4. Potem włącza sie czasem po 4 min, a czasem po 12 godzinach. Format niepomaga. Oddałam go, wiec do serwisu tam zrobili przywracanie ustawień fabrycznych i pomogło... na 3 tyg. Po tym czasie problem wrócił znowu. Ratujcie, bo niemam już sił!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Niemoge grać, niemoge pracować, nic niemoge :mur: !!! POMOCY!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pluszek Opublikowano 17 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2006 A moze sie cos grzeje....Odkrec obudowe i sprawdz reka: radiator na procku i grafike..... Zrestaruj Bios, przez wyjecie baterii z plyty glownej przy wylaczonym zasilaniu na jakies 5 min...... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 17 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2006 fajnie ze opisales jaki pc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRoN Opublikowano 17 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2006 Ale my nie jesteśmy wróżki. Nie jesteśmy w stanie pomóc Ci wyssiewając z palca przyczyny, nieznając nawet konfiguracji Twojego kompa. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...