piotrcz Opublikowano 18 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2006 Cytat a jak zamontowalem nowy zasilacz z wentylatorem od dolu to tak mi dogrzal proca ze sie komp wylaczyl. Ten zasilacz jest chyba coś nie tego... Powinien wyciągać powietrze z budy a nie nawiewać... Cytat Zaraz w biosie sprawdzilem co sie dzieje a tam ptoc mial 100stopni Zamowilem Freezera 4 i czekam az przyjdzie Z tego co czytam niewiele Ci pomoże.... Wymień zasilacz i popraw chłodzenie w budzie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vejita Opublikowano 19 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2006 100stopni imho to samobojstwo :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzys_op Opublikowano 21 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2006 piotrcz napisał(a): Ten zasilacz jest chyba coś nie tego... Powinien wyciągać powietrze z budy a nie nawiewać... Z tego co czytam niewiele Ci pomoże.... Wymień zasilacz i popraw chłodzenie w budzie. HEHE zamontowalem wentyl w obudowie i juz mam 10 stopni mniej CZym mozna zmierzyc ilosc frapsow w grze? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-=drake=- Opublikowano 21 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2006 Ujarałeś grafe przez zbyt wysokie taktowanie PCI/AGP. Zawsze to blokuj jeśli masz taką możliwość a jeśli nie to nie kręć poprzez tak wysokie FSB... :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piterus90 Opublikowano 21 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2006 Krzys_op napisał(a): HEHE zamontowalem wentyl w obudowie i juz mam 10 stopni mniej CZym mozna zmierzyc ilosc frapsow w grze? Fraps'em... do znalezienia na googlach albo w trawach pasacych sie mułów i osłów ciemnej strony internetu :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzys_op Opublikowano 22 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2006 (edytowane) piterus90 napisał(a): Fraps'em... do znalezienia na googlach albo w trawach pasacych sie mułów i osłów ciemnej strony internetu :P He, dzieki :) Mam jeszcze jedno pytanie czy np majac kosci geila pc 3200 400mhz 2x256 dual chcialbym dokupic takie same tylko 2x512 i dolozyc obok CZy one nie beda sie gryzly jesli maja rozna pojemnosc?? Edytowane 22 Marca 2006 przez Krzys_op Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...