animalpl Opublikowano 17 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2006 mam pytanko, czy takie cos zadziala (chodzi mi o sterowniki od nvidii) mam karte na agp 6800 z 2 wyjsciami, chcialbym podpiac pod to 2 monitory i to zadziala na 100%, pytanie czy jesli podlacze jeszcze stara karte graficzna na pci to czy sterowniki nvidii pokaza mi to jako 3 mozliwy do podpiecia monitor? ktos juz sprawdzal taka mozliwosc? wiadomo ze mozna kupic plyte glowna na sli, wpiac 2 karty pcie i to zadziala, ale wiazaloby sie ze zbyt duzymi wydatkami (zmiana procka bo mam northwooda a plyty sli chyba tylko na preskoty, zmiana karty gfx bo mam na agp, ogolnie za duzo wydatkow). wspomaganie 3d na dodatkowych monitorach jest mi niepotrzebne. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emre Opublikowano 18 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2006 Powinno zadziałać!!! Ale nie sprawdzałem!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noel20 Opublikowano 24 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2006 zadziała, ja teraz mam tak Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...