Z@buza Opublikowano 17 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2006 Witam Posiadam obecnie Astona chcialbym dodac do swojego pulpitu " kalendarz" mam wtyczke - "elf_calendar" niestety kiedy ja wlanczam robi sie cos takiego --> http://img76.imageshack.us/my.php?image=kalendarz6st.jpg . Jak mam to zmienic?..zeby wygladalo to na kalendarz . Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PelzaK Opublikowano 18 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2006 a masz skiny do tego plugina? Większosć pluginów musi miec ustawione skiny, nie wiem jak jest z tym bo nie amm akurat tego plugina.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Z@buza Opublikowano 18 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2006 Wlasnie nie zbardzo wiem jak dodac skin do tego plugina, z pluginami odpowiedzianymi za np amonitor- program do kontroli zurzycia procka i ramu, nie mam problemu. Wiec prosilbym o wskazowke. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...