KAZIK STASZEWSKI Opublikowano 11 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2003 j/w Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raptor Opublikowano 11 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2003 Moja 40JB i BIV wytrzymuje PCI 44Mhz i nie było żadnych błędów. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KAZIK STASZEWSKI Opublikowano 11 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2003 przez caly czas ma 44mhz?ile to juz czasu? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raptor Opublikowano 11 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2003 ok. 2 miechów - wcześniej 2 BIV chodził przez rok na 42 i też było ok Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BiAłY Opublikowano 12 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2003 40MHz nie jest zalecane dla zadnego dysku! Moim skromnym zdaniem nie powinienes przekraczac 38MHz. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KAZIK STASZEWSKI Opublikowano 12 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2003 na razie mam 39,mam nadzieje ze pocodzi pare lat... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 12 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2003 u mnie IBM (ten z WEGIER - czyli sypiacy sie) chodzil raz 3 miechy na PCI ok 42-44 w zaleznosci od FSB czy mi sie chcialo krecic czy nie i spox zero problemow... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TDK Opublikowano 12 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2003 MOj WD wytrzymal fsb 157 (nie ciagle ale wytrzymal ;) ) a przez okolo 2a mioechy chodzil na 151 i bylo OK. Ogolnie to sie nie maszc czego bac-WD to wytrymale bydle :). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 12 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2003 MOj WD wytrzymal fsb 157 (nie ciagle ale wytrzymal ;) ) a przez okolo 2a mioechy chodzil na 151 i bylo OK. Ogolnie to sie nie maszc czego bac-WD to wytrymale bydle :).ale ile miac PCI??>?>> Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Uneek Eth Opublikowano 13 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2003 Ten KAZIK STASZEWSKI :?: :?: :?: 40 MHz to ryzyko, ale od czego jest gwarancja :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TDK Opublikowano 13 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2003 MOj WD wytrzymal fsb 157 (nie ciagle ale wytrzymal ;) ) a przez okolo 2a mioechy chodzil na 151 i bylo OK. Ogolnie to sie nie maszc czego bac-WD to wytrymale bydle :).ale ile miac PCI??>?>> Trzeba policzyc ;-). Powiem tylko ze moja plyta nie ma dzielnika 1/5 (osobiscie sam nie patrzylem, ale wiem to z testu Volfka). Wiec 157/4=39, cos mhz ;-). Przy 151 37 mhz :). Mysle ze wyniczki calkiem OK :P . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KAZIK STASZEWSKI Opublikowano 13 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2003 ALE CHODZI O TO CZY ZA 3 LATA NIE POJDZIE W PIZ**BO NA 40 CHODZI LADNIE NIC NIE SZWANKUJE...TERAZ MAM 39,AHA A JAK USTAWIE DZIELNIK NA 5 PRZY 157 TO BEDZIE DZIELIC?BO JAK DAJE 5 PRZY 137 TO NIE STARTUJE KOMP..., P.S.NO TEN TEN KAZIK,A NIBY KTÓRY:) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EDDY Opublikowano 13 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2003 P.S.NO TEN TEN KAZIK,A NIBY KTÓRY:) ale ten slawny? czy ten znany tylko rodzinie :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
e!Gr00bY Opublikowano 13 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2003 Proszę nie KRZYCZEĆ 8) Co do dysku do IMO 40MHz jest bardzo lightową wartością i żaden dysk nie powinien prostestować :) Np. moja U6 45MHz to znosi bardzo lekko. A przy wyższych wartościach też się nie wysypuje :) BiAły - Ja uważam, że 40MHz jest bezpieczne. Jeżeli Baracudy które są dyskami moim zdaniem bardzo wrażliwymi na wysokie PCI wytrzymują 40MHz luźno to większość dysków też to PCI łyknie :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EDDY Opublikowano 13 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2003 Proszę nie KRZYCZEĆ 8) Co do dysku do IMO 40MHz jest bardzo lightową wartością i żaden dysk nie powinien prostestować :) Np. moja U6 45MHz to znosi bardzo lekko. A przy wyższych wartościach też się nie wysypuje :) BiAły - Ja uważam, że 40MHz jest bezpieczne. Jeżeli Baracudy które są dyskami moim zdaniem bardzo wrażliwymi na wysokie PCI wytrzymują 40MHz luźno to większość dysków też to PCI łyknie :) Ty chyba uzywasz dyskow przez mniej niz rok, bo wtedy, to rzeczywiscie jakos dzialaja ;P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
e!Gr00bY Opublikowano 14 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2003 EDDY - U6 to niezniszczalny dysk. Moja ma już tylko 47 pinów i mimo pracy ciężkich warunkach radzi sobie już grubo ponad rok 8) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EDDY Opublikowano 14 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2003 EDDY - U6 to niezniszczalny dysk. Moja ma już tylko 47 pinów i mimo pracy ciężkich warunkach radzi sobie już grubo ponad rok 8) musze stwierdzic, ze Seagete'a robi wytrzymale dyski, ja mialem Baracude III 40GB, ktora doslownie codzinnie nosilem w plecaku i 8 dni przed uplynieciem roku pojawily sie pierwsze bady, ale w jakich to ekstremalnych warunkach ten dysk pracowal! byl w kilkudziesieciu kompach, w domu chodzil na roznych czestotliwosciach PCI, a do tego jeszcze te zmiany pogodowe ;-))) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KAZIK STASZEWSKI Opublikowano 14 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2003 a co z tym dzielnikiem?,aha dalem 2.85v na ramy i jest jak na razie wszystko ok.-grozi im coś?, no ten sławny inngo nie ma:) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
e!Gr00bY Opublikowano 14 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2003 Jak ten slawny Kazik to go stac na nowe ramy czy dysk i niech sie głupio nie pyta tylko sam sprawdzi. A jak padnie to niech kupi drugie i da znac o tym na forum :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KAZIK STASZEWSKI Opublikowano 14 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2003 niestety nie jest tak kolorwo jak Ci sie wydaje;)ostanio cos nie moge zadnej nowej plyty wydać i jest nędza:)-prosze nie schodzić z tematu:)a be62 niedawno mialem do sprzedania poszla za 250 z celII533 tak na marginesie:) JEST KTOS W STANIE ODPOWIEDZIEC NA MOJE PYTANIA? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KAZIK STASZEWSKI Opublikowano 14 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2003 ma ktoś może jakis program ktory pokaze prawdziwie dzielnik pci? bo ta sandra cos podpie***** Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
e!Gr00bY Opublikowano 14 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2003 KAZIK STASZEWSKI - nie ma takiego programu. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KAZIK STASZEWSKI Opublikowano 15 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2003 to nędza:( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dijkstra Opublikowano 15 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2003 ALE CHODZI O TO CZY ZA 3 LATA NIE POJDZIE W PIZ**BO NA 40 CHODZI LADNIE NIC NIE SZWANKUJE...TERAZ MAM 39,AHA A JAK USTAWIE DZIELNIK NA 5 PRZY 157 TO BEDZIE DZIELIC?BO JAK DAJE 5 PRZY 137 TO NIE STARTUJE KOMP..., A jak ma startować, jak przy fsb 137 i dzielniku 1/5 masz na PCI 24,7Mhz??? Nawet przy 30 pewnie by nie wystartował, niedotaktowanie zazwyczaj daje gorsze rezultaty niż przetaktowanie. Jak masz ręczne wprowadzanie dzielnika, to po co Ci programy, które pokazują częstotliwośc PCI? Policzyć trudno ile wychodzi na PCI?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KAZIK STASZEWSKI Opublikowano 15 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2003 a jaka mam pewnosc ze mi podzielił?sprobuje zaraz na 166 pscic ,jakbym zalozyl ac to duzo by mi to dalo? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KAZIK STASZEWSKI Opublikowano 15 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2003 lepiej jak jest 156fsb i dzielnik na 5 cz na 4? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EDDY Opublikowano 15 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2003 lepiej jak jest 156fsb i dzielnik na 5 cz na 4? jesli urzadzenia na PCI nie beda sie 'buntowac', to lepiej na 4 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KAZIK STASZEWSKI Opublikowano 16 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2003 na 5 przy 156fsb 3dmark wywala sie do win.a na 4 chodzi jak zły:) ustawilem fsb na 166 i komp. sie uruchomil ale w biosie sie zawiesza"prawie":) moje pytanie brzmi czy jak zaisntaluje ac do bede mogl dac na 166 i doczekać sie wgrania windowsa?:) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KAZIK STASZEWSKI Opublikowano 16 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2003 tzn wc;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...