Skocz do zawartości
welyk

Intel Kombinuje Z Boxowymi Coolerami?

Rekomendowane odpowiedzi

własnie składam kompa... celeron D 2,53 64b a tu cooler jest jakis inny niz dotychczas :/

radiator troche wyzszy a wiatrak znacznie niższy, mniejsze łopatki, przez to [ciach!]o jak sie rozkreci to jeszcze gorzej niz na tych poprzednich boxowych coolerach wyje :/

od dawna takie [ciach!]o daja i czy do wszystkich procków??

ostanio kupowałem ze dwa miesiace temu P4 630 to jeszcze miał normalny cooler.

I co to za oznaczenie 326+, co ten plus znaczy??

sie w pierszym momencie podnieciłem ze przez przypadek jakis cudowny kupiłem 65nm procka ;) ale szybko zrozumiełem swoją naiwność :]

Edytowane przez welyk

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

welyk napisał(a):

własnie składam kompa... celeron D 2,53 64b a tu cooler jest jakis inny niz dotychczas :/

radiator troche wyzszy a wiatrak znacznie niższy, mniejsze łopatki, przez to [ciach!]o jak sie rozkreci to jeszcze gorzej niz na tych poprzednich boxowych coolerach wyje :/

od dawna takie [ciach!]o daja i czy do wszystkich procków??

ostanio kupowałem ze dwa miesiace temu P4 630 to jeszcze miał normalny cooler.

I co to za oznaczenie 326+, co ten plus znaczy??

sie w pierszym momencie podnieciłem ze przez przypadek jakis cudowny kupiłem 65nm procka ;) ale szybko zrozumiełem swoją naiwność :]

faktem jest ze intel ostatnio zmienił budowę BOX chłodzenia, powody takiego działania są nie jasne (ale pewnie chodzi o koszty), nie pozostaje nic innego jak się z tym pogodzić, cierpieć ból uszu albo wymienić chłodzenie na coś wydajniejszego

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zawadaki napisał(a):

faktem jest ze intel ostatnio zmienił budowę BOX chłodzenia, powody takiego działania są nie jasne (ale pewnie chodzi o koszty), nie pozostaje nic innego jak się z tym pogodzić, cierpieć ból uszu albo wymienić chłodzenie na coś wydajniejszego

Intel chyba doszedł do wniosku że ten komu zależy na ciszy zmieni boxa na coś normalnego

w biurach itp to nie ma znaczenia a zredukowali troche koszty...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

welyk napisał(a):

celerony celeronami, to faktycznie low-end...

ale czy do P4 lub dwurdzeniowców tez daja daki shit?? kupował ktos ostatnimi dniami jakies P4?

tak dwordzeniowki ten sam shit na 920 taki dostalem:/

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi