zeus1987 Opublikowano 17 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2006 (edytowane) Witam.mam do przeznaczenia okolo 1100zl.chce kupic plyte i procesor:Dzalezy mi na tym aby plyta glowna byla stabilna, niekoniecznie musi sie na niej dobrze krecic.Pol roku temu kupilem Geforce na AGP wiec chce aby plyta ta miala rowniez port na AGP x8 :D (nie mam zamiaru kupowac grafiki na pcie) Obecnie mam tez 2 pamieci ddr 512mb, samsung 160gb Z przeczytanych tematow wiem ze warta uwagi jest plyta asrocka, a inne firmy? mialem niedawno asrocka ale poltora roku sie z nim meczylem i nie chce mi sie tej firmy znowu kupowac.....kiedys mialem msi i bardzo mi sie ta firma podobala:D Znacie jakies plyty msi? Procek oczywiscie chce miec AMD, a nie intel!!! czekam na wasze propozycje Edytowane 17 Marca 2006 przez zeus1987 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość MaRuH Opublikowano 17 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2006 płyte to bierz tego Asrocka dual SATA 2, a proca to jakiegoś opteronka albo venice 3000+ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ur6aN Opublikowano 17 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2006 popieram maruh!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukmek Opublikowano 17 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2006 Weś Opertona 144@FX-57. Jeśli chodzi o płytę, to bierz Asrocka. Jeśli tak bardzo go nie chcesz, to kup Epoxa 9NDA3J. Ja jednak stawiam na Asrocka. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...