karolkomp Opublikowano 17 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2006 Dziś kupiłem nagrywarkę nec 4551a i nie mogę jej zmusić do wypalenia etykiety. Oczywiście mam odpowiednie płytki i nero. Próbowałem już wgrywać LS-HSI do nero i sure thing labeler 4 ale ani nero ani labeler nie widzą mojej nagrywarki jako urządzenia light scribe. Co robić albo jakim programem? A może trzeba jeszcze jakieś dodatkowe stery? Z góry dziękuję za porady Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vonda Opublikowano 17 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2006 Dziś kupiłem nagrywarkę nec 4551a i nie mogę jej zmusić do wypalenia etykiety. Oczywiście mam odpowiednie płytki i nero. Próbowałem już wgrywać LS-HSI do nero i sure thing labeler 4 ale ani nero ani labeler nie widzą mojej nagrywarki jako urządzenia light scribe. Co robić albo jakim programem? A może trzeba jeszcze jakieś dodatkowe stery? Z góry dziękuję za porady Może problem polega na tym, ze Nec nie jest "light scribe" tylko "labelflash" ? ;-)) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolkomp Opublikowano 17 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2006 Może problem polega na tym, ze Nec nie jest "light scribe" tylko "labelflash" ? ;-))ale nie zmienia to faktu że ww programy zamiast nagrywarki widzą nic Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mi0deK Opublikowano 21 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2006 Jezeli masz nero 7 poniej wersji 7.0.8.2 to musisz dograc odpowiednia biblioteke .dll i wszystko bedzie OK ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P1T3RR0 Opublikowano 22 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2006 To jest ta Biblioteka którą potrzebujesz. Jeśli masz nero w wersji 6.xxx musisz skopiować to do Ahead/Nero, a jeśli w wersji 7.xxx to do folderu Nero/Core. Powinno grać, ale jeśli nie będzie to musisz jeszcze pokombinować z serialami, bo niektóre blokują funkcje LS i LF. Jeśli będzie grało to postaraj się zapodać zdjęcie płytki z wypaloną etykietą, bo mało ich a jestem ciekaw... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adi_em Opublikowano 31 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2006 Dołącze się. Jak nagrać wtykiete od strony danych. Biore w nero dodatki i Etykieta nagrywania ale tam moge tylko wypalić etykiete na specjalnej płycie LF a nie moge wybrać palenia od strony danych. Co zrobić?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...