czarek236 Opublikowano 17 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2006 Witam wszystkich mam plik z najnowszym biosem do toshiby i nie wiem jak mam go wgrac -jakim sposobem ,prosze mi podpowiedzieć ,dziękuje pozdrawiam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
limerro Opublikowano 17 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2006 Wszystko pisze na stronie Toshiby, a juz napewno w readme do pliku BIOS. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
roodin Opublikowano 18 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2006 sposoby są 2: tardycyjny i nowszy w piewszym siągasz z ich strony obraz bootowalnej pyłty wypalasz, restart i potem klikasz drugi to update z poziomu windy,sam nie robiłem więc sie nie wypowiadam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
limerro Opublikowano 18 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2006 To ja polecam zdecydowanie ten pierwszy, poniewaz ten drugi moze sie zakonczyc wizytka w serwisiku ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...