Skocz do zawartości
arturrrr

Płytka Z Grafika + Procesor

Rekomendowane odpowiedzi

Czesc

kupuje nowy komputer. Wyznacznikiem jest cena. Dokladniej moge malo teraz wydac, ale w przyszlosci chce spokojnie komputer unowoczesniac. Dlatego moj wybor padl na plytke z grafika (kiedys karte dokupie: PCI-E). Prosze o ocene plytki. Z procesorem jest latwiej bo duzo osob chwali. Plytki natomiast nie moge znalezc na forum...

Asus K8N-VM nVidia GeForce 6100 + nForce 410

AMD Sempron 2800+ BOX

Taki zestawik pomogli mi dobrac koledzy z innego forum. Uklonik dla nich:)

Z gory dzieki za pomoc

Edytowane przez arturrrr

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jesli chodzi o szukanie to nawet na Google o plytce duzo nie ma. Jak cos gdzies znajdziesz to bede wdzieczny.

Na kompa chce teraz wydac z 800 zlotych bez monitora. Z tym, ze kiedys dokupie grafike, wiecej ramu (teraz z 256 lub 512). Duzy dysk na razie nie jest mi potrzebny.

Ze wzgledu na to lekkie rozbudowywanie chcialbym by bylo mozliwe i nie przysparzalo problemow. Dlatego PCI-E wybralem.

Kompa potrzebuje do internetu i programow biurowych typu Word. Oczywiscie zawsze muzyka jest w tle. Czasami filmik chcialbym obejrzec oraz zagrac w jakas gierke. Nie zalezy mi na wodotryskach. Lubie strategie i fajnie by ladnie dzialoalo HoMM. Ale gram na prawde sporadycznie.

Edytowane przez arturrrr

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość Grzechu_1990

Mówiąc szukaj mówiłem żebyś szukał na forum, takie zestawy były omawiane, napewno znajdziesz coś, za 800zł, chcesz kupić proca, płyte główną, ram i grafe??

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi