arturrrr Opublikowano 17 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2006 (edytowane) Czesc kupuje nowy komputer. Wyznacznikiem jest cena. Dokladniej moge malo teraz wydac, ale w przyszlosci chce spokojnie komputer unowoczesniac. Dlatego moj wybor padl na plytke z grafika (kiedys karte dokupie: PCI-E). Prosze o ocene plytki. Z procesorem jest latwiej bo duzo osob chwali. Plytki natomiast nie moge znalezc na forum... Asus K8N-VM nVidia GeForce 6100 + nForce 410 AMD Sempron 2800+ BOX Taki zestawik pomogli mi dobrac koledzy z innego forum. Uklonik dla nich:) Z gory dzieki za pomoc Edytowane 17 Marca 2006 przez arturrrr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 17 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2006 A do czego potrzebujesz kompa i ile masz kasy na to. Poza tym szukaj <_< Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arturrrr Opublikowano 17 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2006 (edytowane) Jesli chodzi o szukanie to nawet na Google o plytce duzo nie ma. Jak cos gdzies znajdziesz to bede wdzieczny. Na kompa chce teraz wydac z 800 zlotych bez monitora. Z tym, ze kiedys dokupie grafike, wiecej ramu (teraz z 256 lub 512). Duzy dysk na razie nie jest mi potrzebny. Ze wzgledu na to lekkie rozbudowywanie chcialbym by bylo mozliwe i nie przysparzalo problemow. Dlatego PCI-E wybralem. Kompa potrzebuje do internetu i programow biurowych typu Word. Oczywiscie zawsze muzyka jest w tle. Czasami filmik chcialbym obejrzec oraz zagrac w jakas gierke. Nie zalezy mi na wodotryskach. Lubie strategie i fajnie by ladnie dzialoalo HoMM. Ale gram na prawde sporadycznie. Edytowane 17 Marca 2006 przez arturrrr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 17 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2006 Mówiąc szukaj mówiłem żebyś szukał na forum, takie zestawy były omawiane, napewno znajdziesz coś, za 800zł, chcesz kupić proca, płyte główną, ram i grafe?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arturrrr Opublikowano 17 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2006 plyta procesor dysk ram obudowa z zasilaczem razem 800-900 + nagrywarka DVD Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BaretP Opublikowano 17 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2006 Cos cienko to widze za taka sume tyle podzespolow... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arturrrr Opublikowano 17 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2006 (edytowane) Nagrywarka za dodatkowa kase. Niemniej jednak prosilbym o jakies opinie o wymienionej juz plycie glownej. Edytowane 17 Marca 2006 przez arturrrr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...