CriXu Opublikowano 17 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2006 Zastanawiam sie nad kupnem sluchawki bluetooth i nie wiem czy dolozyc 60zl i kupic na allegro sluchawke NOKIA http://www.allegro.pl/item90604972_nokia_b...elefonygsm.html czy isc do zwyklego sklepu ktory znajduje sie blisko domu i kupic sluchawke http://www.autoexpress.co.uk/picture_libra...l_pic_24178.jpg bo w moim sklepie taka sluchawka NOKI kosztuje o 200zl wiecej :) jak to mozliwe nie wiem ale taka prawda... Pytam poniewaz aktualnie jestem w angli i takie sa ceny wiec musial bym czekac dluzej na ta sluchawke noki i do tego zwiekszaja sie szanse uszkodzenia sprzetu, prosze doradzcie... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PrzemaS246 Opublikowano 18 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2006 zależy ile będzie kosztować przesyłka tej słuchawki do ciebie i pamietaj że zawsze można ubezpieczyć wysyłke :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CriXu Opublikowano 18 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2006 jednak kupilem tego OPTICOM-a przede wszystkim dlatego ze trafilem na promocje gdzie kupilem go 50zl taniej.... Teraz chcialbym go podlaczyc do kompa i w tym celu podlaczylem do kompa Bluetooth-a zainstalowalem sterowniki i ustawilem wykrywanie urzadzen bluetooth i cos nie moze wykryc sluchawki, blutootha mam firmy Belkin cos tam w wersji 2.... nie bardzo wiem czy w ogole sie da polaczyc ale domyslam sie ze da... 2 pytanie czy kazda sluchawka bluetootha potrafi sie polaczyc z kazdym telefonem bluetoota czy rozne modele dzialaja z roznymi telefonami... Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PrzemaS246 Opublikowano 18 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2006 2 pytanie czy kazda sluchawka bluetootha potrafi sie polaczyc z kazdym telefonem bluetoota czy rozne modele dzialaja z roznymi telefonami... Pozdrawiam jesli telefon posiada też Bluta to tak. to jest na takiej samej zasadzie jak rożne modle komórek sie łączą za pomocą Bluta :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CriXu Opublikowano 18 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2006 (edytowane) Bluetootha posiadam takiego: http://catalog.belkin.com/IWCatProductPage...oduct_Id=196899 a sluchawke taka: http://www.formymobile.co.uk/proddetail.php?prod=bt20s A czy mozna bezproblemowo podlaczyc sluchawke bluetootha z komputerem???? jesli oczywiscie posiadam odbiornik pod usb???? i za pomoca tej sluchawki rozmawiac np. na GG czy Skype Edytowane 18 Marca 2006 przez Szpakos Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrzychuG Opublikowano 18 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2006 Musisz najpierw wprowadzic sluchawke w tryb parowania. Zazwyczaj trzeba dluzej przytrzymac przycisk wlacznika. Dopiero wtedy komputer bedzie w stanie zobaczyc sluchawke. Przejrzj instrukcje, tam powinno wszystko byc ladnie opisane wraz z domyslnym kodem dostepu do sluchawki (pewnie 4 albo 6 zer). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PrzemaS246 Opublikowano 18 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2006 Musisz najpierw wprowadzic sluchawke w tryb parowania. Zazwyczaj trzeba dluzej przytrzymac przycisk wlacznika. Dopiero wtedy komputer bedzie w stanie zobaczyc sluchawke. Przejrzj instrukcje, tam powinno wszystko byc ladnie opisane wraz z domyslnym kodem dostepu do sluchawki (pewnie 4 albo 6 zer). zazwyczaj cztery zera :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CriXu Opublikowano 19 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2006 (edytowane) bardzo dziekuje za pomoc, wlasnie zadzialalo!!! Wprowadzilem w tryb parowania (musialem przytrzymac przycisk POWER-a na 5 sec) a PIN miam 0000 czyli tak jak pisaliscie, bardzo dziekuje za pomoc, teraz tylko pozostaje mi sprawdzic czy skype bedzie dzialal.. Edytowane 19 Marca 2006 przez Szpakos Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 30 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2006 bardzo dziekuje za pomoc, wlasnie zadzialalo!!! Wprowadzilem w tryb parowania (musialem przytrzymac przycisk POWER-a na 5 sec) a PIN miam 0000 czyli tak jak pisaliscie, bardzo dziekuje za pomoc, teraz tylko pozostaje mi sprawdzic czy skype bedzie dzialal..Bedzie, tylko musisz wybrac odpowiednie urzadzenia audio w jego ustawieniach. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...