voyteckk Opublikowano 17 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2006 Jestem w trakcie modyfikowania systemu chłodzenia zasiłki i obecnie stoi sobie ona na obudowie rozkręcona. I zauważyłem, a raczej usłysząłem, że wydaje ona dźwięk: coś jakby skwierczenie. Czy to jest normalne? Listwa którą mam wydaje podobny dźwięk jednak nigdy nie słyszałem żeby tak pracował zasilacz stąd moje obawy o zdrowie mojej maszynki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bellum Opublikowano 17 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2006 Jestem w trakcie modyfikowania systemu chłodzenia zasiłki i obecnie stoi sobie ona na obudowie rozkręcona. I zauważyłem, a raczej usłysząłem, że wydaje ona dźwięk: coś jakby skwierczenie. Czy to jest normalne? Listwa którą mam wydaje podobny dźwięk jednak nigdy nie słyszałem żeby tak pracował zasilacz stąd moje obawy o zdrowie mojej maszynki. tak, normalne Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
voyteckk Opublikowano 17 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2006 Hehe dzięki za szybką odpowiedź. No to chowam go zaraz do budy bo mnie ten dźwięk już ... irytuje :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
123Frytki Opublikowano 18 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2006 No taki dzwięk to norma w przypadku niektórych zasilaczy niektóre jeszcze tak fajnie piszczą :lol2: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...