umba Opublikowano 17 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2006 Witam pisalem to juz w innym topiku ale jeszce tu sprobuje, moze ktos wie co z tym zrobic?? : Posiadam plyte gigabyte GA-K8NE, proc. AMD SEMPRON 3000 64 bit i 512 MB RAM KINGSTON 400 MHz, dokupilem sobie dwie kolejne kosci pamieci (ten sam model i wielkosc) i zaczal sie problem, a mianowice po wsadzeniu 3 kosci komputer nie "wstaje", pamieci i sloty sa sprawne w 100 % bo sprawdzalem pojedynczo dwie kosci dzialaja ale juz trzy nie dzialaj czy ktos wie co to moze byc ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arczowsky Opublikowano 18 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2006 (edytowane) nie pójdą chyba 3 kostki, gdzieś ostatnio o tym czytałem. Edytowane 18 Marca 2006 przez arczi- Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Curly18 Opublikowano 18 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2006 no ja tez kiedys miałem podobny problem włozyłem 3 x 512 i wstał ale zawiesił po liczeniu ramu... a te ramki sa sprawne... możliwe ze ta firma która produkuje płyty sa padakami... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...