aztec Opublikowano 17 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2006 Danych na razie niewiele, ale z biegiem czasu Mate na pewno się pochwali. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryba Opublikowano 18 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2006 zapowiada sie fajnie, ciekawe czy tak samo nieziemsko bedzie w realu wygladac Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hipo Opublikowano 18 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2006 Wygląd wyglądem, wazne to co w środku będą miały :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KAMILcom Opublikowano 18 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2006 Wygląd wyglądem, wazne to co w środku będą miały :)no i jeszcze cena Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
quarantino Opublikowano 18 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2006 ta zapinka na blok od grafy jakoś wogle mnie nie kręci :mur: może być coś ciekawego zobaczymy :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mkwd40 Opublikowano 18 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2006 ciekawe czy planuje wyprodukowac cos na chipset nForce4 SLI, sam poszukuje takiego bloku, bo karta graficzna PCI-Express nachodzi mi na chipset. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hinco Opublikowano 18 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2006 wydaje mi sie że to pierwsze bedzie próbą skopiowania storma g4 :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mkwd40 Opublikowano 18 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2006 fakt, podobne, ciekawe jak wyglada w srodku. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pcmax Opublikowano 18 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2006 najwazniejsza jest wydajnosc i oczywiscie cena wiec czekamy z niecierpliwoscia na wiecej danych Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pekaok Opublikowano 18 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2006 w końcu Mate sie z choinki nie urwał więc chyba w środku nie będzie turbolizatorów ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
msn Opublikowano 18 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2006 ciekawe czy planuje wyprodukowac cos na chipset nForce4 SLI, sam poszukuje takiego bloku, bo karta graficzna PCI-Express nachodzi mi na chipset. Ten trzeci blok jest na nf4sli. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryba Opublikowano 18 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2006 w srodku bloku na cpu beda zapewne finy, wskazuje na to nazwa bloki i jego ksztalt, calkiem jak obecny x3n Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
draak Opublikowano 18 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2006 ciekawe czy planuje wyprodukowac cos na chipset nForce4 SLI, sam poszukuje takiego bloku, bo karta graficzna PCI-Express nachodzi mi na chipset. http://www.angela.pl/index.php?action=Towa...&id_towaru=1434 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CthulpiSS Opublikowano 19 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2006 http://www.angela.pl/index.php?action=Towa...&id_towaru=1434" Gwinty na złączki 1/8" " - wolne żarty... :mur: co do ploków od Mate'a - jestem pozytywnie zaskoczony ostatnim jego produktem, rzeczywiście ciekawe czy uda mu się tym razem trafić z ceną w rynek PL :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
...John Opublikowano 19 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2006 Ten pierwszy to taki trochę podobny do STORMA, może mate znalazł sposób na opłacalną produkcję takiego bloku? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryba Opublikowano 19 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2006 Ten pierwszy to taki trochę podobny do STORMA, może mate znalazł sposób na opłacalną produkcję takiego bloku? http://forum.purepc.pl/index.php?s=&showto...dpost&p=2025424 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
binek Opublikowano 19 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2006 w srodku beda technologie CPC ;-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndyN Opublikowano 27 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2006 http://heh.pl/prasowe1781.html Trochę danych technicznych: X3N - top z anodyzowanego na czarno aluminium (oprócz litery X będącej w kolorze srebrnym), spód chromowany. Wykończenie na najwyższym poziomie. GPU - XG1 - Niski profil bloku - tylko 18mm. Top z anodyzowanego na czarno aluminium, spód chromowany. Adapter uniwersalny pasujący praktycznie do wszystkich kart graficznych na rynku, chromowany bądź malowany na srebrno. Chipset - XC1 - Top z anodyzowanego na czarno aluminium, spód chromowany. Blok będzie pasował na chipset NF4 (DFI), jak również na pozostałe chipsety. Ceny bloków nie są jeszcze ustalone. Bloki dostępne będą na przełomie marca i kwietnia. Połączenie aluminium i miedzi? :blink: Czy ja czegoś nie zrozumiałem może? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ptys Opublikowano 27 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2006 dobrze zrozumiałeś z tego co się orientuje zalman robi tak samo i jakoś sie nic nie dzieje, gorzej by było gdybyś chciał kwasem bolczek przeczyścić wtedy powłoczka z alu schodzi i po pewnym czasie korozja jak cholera Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ent Opublikowano 27 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2006 Andodyzowane ALU + CU nie koroduje z uwagi na anodyzowanie z tego co wiem :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WormBoy Opublikowano 27 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2006 Andodyzowane ALU + CU nie koroduje z uwagi na anodyzowanie z tego co wiem :Ddokładnie A same bloczki wyglądają zawodowo, zwłaszcza na cpu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ptys Opublikowano 27 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2006 doładnie tylko jak uszkodzisz powłoczke to już tak wesoło nie jest, choć z drugiej stony powłoczki te są dość trwałe Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WormBoy Opublikowano 27 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2006 Oczywiście jak uszkodzisz mechanicznie powłokę to po ptokach... Jedna ten sposób zabezpieczenia alu jest bardzo trwały i do niedawna był to jedyny skuteczny sposób zabezpieczenia przed utlenianiem.(nie napiszę ,że korozją bo mnie pojadą , choć korozja to nic innego jak utlenianie .W alu objawia się biało-szarymi wykwitami i na szczęście psuje jedynie wizualną stronę wyrobu) Dopiero od niedawna stosuje się skuteczne(niestety toksyczne) środki , które umożliwiają dobrą przyczepność farby do alu(vide np aluminiowe karoserie aut wprowadzone całkiem niedawno między innymi z powodów trudnej do uzyskania dobrej przyczepności lakieru) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aztec Opublikowano 7 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2006 I pojawiły się: więcej TUTAJ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hinco Opublikowano 7 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2006 myślałem że kostrukcja spodu będzie ambitniejsza.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
quarantino Opublikowano 7 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2006 zajebiście podoba mi się ten bloczek na nb :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miazga82 Opublikowano 7 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2006 Bloczek na NB jest wypaśny .... bardzo mi sie podoba. Tylko sie zastanawiam, czy one wszystkie są na tym samym spodzie tylko innych rozmiarów? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nicko13 Opublikowano 7 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2006 wypaśne bloki naprawde,teraz żeby tylko jeszcze z ceną nie przesadził,najlepiej gdyby bloczek gpu byl po jakies 85zł wtedy byla by to najtansza oferta na rynku ale raczej tak nie bedzie...napewno znalazlo by sie wielu chetnych oczywiscie jesli tylko wydajnosc bedzie proporcjonalna do wygladu :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Garfield^ Opublikowano 7 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2006 mi sie te bloczki bardzo podobaja wreszcie cos innego nizeli krateczka/jezyk i top z plexi, nie zebym cos mial do tych bloków sam używam Prisona, ale wiało nudą od dawna, a tak mamy nowe wypaśnie wyglądajace bloczki, jesli chodzi o cene to niestety, ale napewno bedzie wieksza, z powodów, które wiekszośc raczej zna, ciekawe jak z wydajnością... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nicko13 Opublikowano 7 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2006 ja tez znam te powody tylko mowie ze w przypadku tej ceny rzesza klientow kupowalaby blok Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...