Kosutek Opublikowano 17 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2006 Tylko prosze nie zbywajcie mnie jak inni forumowicze i zanim przyślecie jakieś linki to prostymi slowami napiszcie co powienienem zrobić.A więc czy można podkręcać Ramy i w jaki sposób oraz jak mam podkręcić Pentium 4 1,6 ???? Co jeszcze można podkręcać.?Czy podkręcanie procka jest bardzo skomplikowane dla nowicjuszy ???? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AragornPL Opublikowano 18 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2006 (edytowane) Jaką masz płyte główną? Czy Twoje RAMy to RIMMy? Generalnie kręci sie w biosie (w większości mobo chodzi sie do niego przez klawisz Delete przy starcie komputera), i szukasz tam opcji podnoszenia FSB lub czegoś w tym stylu W każdym bądź razie dla początkującego jest trudne, zwłaszcza jak nie masz kogoś obok siebie, kto by Ci pomógł Edytowane 18 Marca 2006 przez AragornPL Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michi Opublikowano 18 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2006 W razie problemów z kreceniem pisz 6771002 postaram sie pomoc Pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HucK Opublikowano 18 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2006 Albo napisz na 4643625, ja też moge wyjaśnić. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michi Opublikowano 18 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2006 (edytowane) o swoj spotkał swego:P też z czechowic jestem:D Edytowane 18 Marca 2006 przez Michi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosutek Opublikowano 18 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2006 dzięki że oferujecie mi pomoc i na pewno z niej skorzystam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 18 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2006 przeciez to wszystko jest w faq opisane :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...