yotomeczek Opublikowano 12 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2003 Od 3 dni ma stałkę ... KAZAA lite 2.02 + spolszczenie Problemo: na koniec ściągania pliku wywala mi status: błędne cot to qźwa jest ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yotomeczek Opublikowano 12 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2003 Jakieś pomysły ? Loodki help!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kknd Opublikowano 12 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2003 z takim czyms sie nie spotkalem, jesli chodzi o nie zrobienie z dat na np. avi to trzeba samemu szukac i przerobic. swego czasu zainstalowalem nakladke PL (chyba w wer 1.72) i ... "uciekly" mi wszystkie przyciski (resume, stop itp.) moja rada wyzuc nakladke i kaze i na nowo ja zainstaluj bez polskiej nakladki a nuz to przez to. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin Opublikowano 13 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2003 Być może to przez tą nakładke. A po cholere to instalować wogóle ? :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...