S_Works Opublikowano 8 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2003 Jesli wspolczesne to polecam USAF firmy Jane's jak dla mnie numer 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 9 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2003 jesli cywilne to Flight Simulator 2004, ale sprzet musi byc bardzo mocny, ja mam pokaz slajdow. Trzeba wreszcie wymienic proca :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slayer Opublikowano 9 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2003 A gra, w której by się polatało jakimiś MIGA-mi, SU itp? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crazy_Ivan Opublikowano 9 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2003 Już było tu powiedziane - Flanker 2.0 lub z nieco prostrzych to z Novalogic Mig-29. Ma być też nadchodzący (pytałem o niego) Lock ON. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hrodgar Opublikowano 9 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2003 Pozostane monotematyczny i powiem ze Flanker to nic innego jak wlasnie SU-27 :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 9 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2003 ze starych tytulow Mig Alley bylo fajne - wojna w koreii Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
combat Opublikowano 10 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2003 Polecam X-Plane 6.xx Sciagnij sobie craczka i masz full. Do tego Mnostwo GB samolotow do sciagniecia. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeHow Opublikowano 12 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2003 tylko IL2 Sturmovik, Forgotten Battles (+patch 1.1 - ale gorsze od IL2 pod wzgledem fizyki) no i flight 2004 :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yahu72 Opublikowano 17 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2003 Jeżeli dla rozrywki i postrzelać a na dodatek z zajebistym humorem to poleciłbym Ci " CRIMSON SKIES " naprawdę super p.S. podpisał się pod tym tytułem sam MICROSOFT a to coś znaczy!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yahu72 Opublikowano 17 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2003 Jeżeli dla rozrywki i postrzelać a na dodatek z zajebistym humorem to poleciłbym Ci " CRIMSON SKIES " naprawdę super p.S. podpisał się pod tym tytułem sam MICROSOFT a to coś znaczy!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MacieX Opublikowano 20 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2003 jesli cywilne to Flight Simulator 2004, ale sprzet musi byc bardzo mocny, ja mam pokaz slajdow. Trzeba wreszcie wymienic proca :/ no grafe masz lepsza od mojej ale u mnie flajcik plynie... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaT Opublikowano 20 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2003 http://www.lo-mac.com i nic wiecej :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 20 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2003 jesli cywilne to Flight Simulator 2004, ale sprzet musi byc bardzo mocny, ja mam pokaz slajdow. Trzeba wreszcie wymienic proca :/ no grafe masz lepsza od mojej ale u mnie flajcik plynie... jak to pisalem to mialem procka 1000mhz a teraz nie patrzylem, ale sadze, ze byloby znacznie lepiej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
snaj* Opublikowano 26 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2003 Interesuje mnie jaka jest najlepsza powietrzna szczelalka spelniajaca te kryteria : - ma multiplayera, - nie jest to totalny symulator ale nie jest to tez tylko i wylacznie zrecznosciowka !! - zeby mial na poziomie realizm, fizyke lotu, - sporo roznych masz latajacych naszych czasow, - dobra grafa, - i dobra grywalnosc szczegolnie online. Jest taka gra ?! :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
p3dzi0r Opublikowano 27 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2003 To ja polecam pare gierek NOVALOGIC, a wiec F22 raptor, F-16 multirole fighter i Mig 29 Fullcrum. Gierki to takie pol symulacje , pol strzelanki, dobrze sie lata, poprzez integrated battlespace mozna wlaczyc kazda kombinacje z tych gier przez siec (np ja latam f16 a ty mig 29 i sie nawalamy). Do sieci te gry sa po prostu wspaniale :] Jeszcze slyszalem o USAF ale niemoge go nigdzie znalezc :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fredziu Opublikowano 27 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2003 Ja mam USAF. Zarąbista gierka, grafika też fajna, bardzo ładnie chodziła nawet na słabszym sprzęcie. Fizyka lotu i realizm na przyzwoitym poziomie. Ogólnie polecam! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeHow Opublikowano 27 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2003 Forgotten Battles i odpal na easy :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crazy_Ivan Opublikowano 27 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2003 Forgotten Battles i odpal na easy :]Tak zwłaszcz, że jest tam masa wspólczesnych samolotów :wink: :lol: Ja polecam (jak wyżej) Novalogic np. Comanche 4 lub F22 Raptor. USAF też jest ok tylko nie wiem jak tam z mp? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nicky Opublikowano 27 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2003 Ostatnio grłem w Top Gun powimmo spełmiawsztstkie wymienione kryteria - zreęcznoścówa aż bo bólu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeHow Opublikowano 28 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2003 sorry :] niedoczytalem o wspolczesnych samolotach :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bat Opublikowano 28 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2003 Demko LOCK ON juz jest. Troche poczekasz i bedzie idealne :). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeonPPC Opublikowano 29 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2003 To demko jest zakrecone jak baranie jajo. Trudne jak cholera.. i wogule jakos F-22 Raptor lepsiejszy byl ( no moze nie pod wzgledem grafiki :wink: ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crazy_Ivan Opublikowano 29 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2003 To demko jest zakrecone jak baranie jajo. Trudne jak cholera.. i wogule jakos F-22 Raptor lepsiejszy byl ( no moze nie pod wzgledem grafiki :wink: )Zgadza się, nie mogę przezyć dłużej jak minutę i wogóle wydaje mi się jak by połowa rzeczy nie dziłała np. sterowanie ciągiem :roll: a może ja coś żle robię - zaraz idę z nim walczyć jeszcze raz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crazy_Ivan Opublikowano 29 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2003 Ok, powalczyłem trochę z demkiem Lock On i już prawie załapałem jak się lata :) ale ni jak jeszcze nie wychodzi mi walka. Pozatym w Migu (i w A10) mamy chyba opary paliwa bo po paru minutach się kończy (stąd począdkowo myślałem, że ciąg nie działa :lol: ). Niestety jest to za mało aby można było nawet poczuć smak tej gry, cóż trzeba czekać na fulla. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeonPPC Opublikowano 29 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2003 Nom... a udaje ci sie uciec przed tym miragem... bo moj rekord to minuta 20 sek. :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeHow Opublikowano 30 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2003 moze jakis link do tego lock ona? skad to ssacie? ja jestem leniwy i zajety matematyczka, wiec poczekam na linka :] sorry :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crazy_Ivan Opublikowano 30 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2003 Nom... a udaje ci sie uciec przed tym miragem... bo moj rekord to minuta 20 sek. :DTak i nie :wink: włączyłem sobie niezniszczalność :lol: tak aby popróbować chociaż latanie. Efekt jest taki, że Mirage bardzo trudno jest się pozbyć z ogona, także wali on czym może a póżniej ucieka w stronę lądu, niestety próba poscigu jest niemozliwa bo wmomencie kiedy już jest prawie prawie w zasięgu rakiet kończy się paliwo w Migu i po zabawie. Bez tego to tak jak ty minutka i spadam do morza :lol: Coś przegieli :roll: . Demko jest na gamershell'u. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeonPPC Opublikowano 30 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2003 No hamówe odwalili z tym demkiem :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KosiMazaki Opublikowano 30 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2003 moze jakis link do tego lock ona? skad to ssacie? Mehow wpadnij kiedys na forum to tam jest link a nawet kilka :P Demko Lock Ona jest naprawde swietne, sama grafa jest mistrzostwem swiata, a model lotu zapowiada sie ciekawie. Tego Mirage'a da sie zestrzelic nie jest to latwe jak zauwazyliscie ale mozliwe. Trzeba poprostu nie dac mu szansy wejsc na pozycje umozliwiajaca strzal czyli trzymamy sie blisko (ciasne skrety) i na pelnym bucie. Jezeli ta gra bedzie tak hardcorowa jak to demko to ja przerzucam sie z smigla na suszarki 8) 8) 8) . Ps. Ta gra musi byc trudna bo to sam gatunek na niej to wymusza poza tym strzelanek o podobnej tematyce jest dosc sporo :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crazy_Ivan Opublikowano 30 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2003 No hamówe odwalili z tym demkiem :PNie przesadzajmy :P coraz bardziej podoba mi sie to demko, zestrzeliłem Mirage'a dwa razy (paliwo jednak jest :roll: :lol: ) i nawet udało mi się wylądowac na lotnisku po walce (lądowana rox :twisted: ), całkiem miło, zapowiada się ciekawie (choć trzeba będze potrenować). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...