dc10 Opublikowano 18 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2006 (edytowane) W jaki sposób mierzona jest temp. CPU z płytach AN7? Pytam bo w starszych płytach Abita, z tymi co miałem doczynienia (KT7, NF7, itp) jest termistor umieszony w gnieździe pod procesorem i on podaje informacje do systemu. W AN7 nie ma tego termistora ani u mnie na płycie ani nie znalazłem go na zdjęciach w necie. I to jest jedna sprawa (pytanie) A problem mam nastpujący: nie mam pomiaru temperatury CPU. W biosie pokazuje 0 MBM również pokazuje 0. Czy to normalne? - wg mnie nie, ale jestem początkującym userem AN7 i może po prostu o czymś nie wiem. Chętnie dowiem się wiecej na ten temat. Pozdrawiam Edytowane 18 Marca 2006 przez dc10 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emre Opublikowano 18 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2006 Przecież jest potężny topic o tej płycie. Tam dowiedz się wszystkiego: http://forum.purepc.pl/index.php?showtopic=49835 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...