multisync75f Opublikowano 18 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2006 Witam. Mam płyte MSI kt600 i nie wiem czy ona ma zablokowane agp/pci, miał ktoś kiedyś doczynienia z tą płytą? i wie coś na ten temat proszę o odp. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Smol__ar Opublikowano 18 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2006 Ma blokade do FSB200. KT400 nie ma blokady wogole. KT880 ma tak jak nForce czyli kręcisz ile się podoba. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
123Frytki Opublikowano 18 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2006 Witam. Mam płyte MSI kt600 i nie wiem czy ona ma zablokowane agp/pci, miał ktoś kiedyś doczynienia z tą płytą? i wie coś na ten temat proszę o odp. A w Biosie przy fsb nic ci nie pisze no i zobacz czy masz mozliwosc ustawiania AGP. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
multisync75f Opublikowano 18 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2006 Nie mam możliwości zmiany agp ani pci. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikelos Opublikowano 18 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2006 (edytowane) dzielnik agp/pci zmienia sie automatycznie przy zmianie fsb - unikaj tylko posrednich fsb, np 180 bo usmazysz grafe, dysk albo cos innego Edytowane 18 Marca 2006 przez Mikelos Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...