Electron Opublikowano 12 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2003 Kupiłem ostatnio okazyjnie obudowe big tower i teraz chce ja przerobic tak zeby płyta atx mi tam weszła.Czyli musze zmienic maskownice z tyłu,i nawiercic odpowiedznie otwory do mocowania płyty.Zna ktos jakies fajne strony<artykuły> o takich przeróbkach ??? :?: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kabull Opublikowano 12 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2003 Musiał byś wywiercić nowe dziury na płytę i chyba kilka innych na wtyczki. Ja jestem w trakcie przerabiania obudowy XT na ATX i albo przeniosę zasilkę na przód obudowy albo spróbuję zamontować nad płytą. Mozesz zerknąć na http://www.pcguide.com/ref/case/formATX-c.html Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Electron Opublikowano 14 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2003 thenx za linka.Juz z tyłu wywierciłem dziure na maskownice<całkiem sprawnie to poszło:-) >Mysle ze z reszta tez nie bedzie tak trudno. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Electron Opublikowano 20 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2003 no juz po modyfikacji obudowy.Poszło łatwiej niz myslałem .A co najwazniejsze opłacało sie modyfikowac.Biga At kupiłem za 50 zł w komisie ---->>i teraz mam big towera atx. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...