mat_zab Opublikowano 18 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2006 Witam , mam problem z katra i nie wiem gdzie szukac przyczyny.Karta wymieniona w opisie nie chce mi dzialac na poczatku dzialala w trybie 2 d a w 3d monitor sie wylanczał, teraz wogóle nie dziala.Dziwne jest te ze u mojego kuzyna wszystko dziala ,3d marka przechodzi itd.Sprzęty róznią sie tym ze kuzyn ma AGPx4 a ja mam AGPx8 no i inny zasilacz.Tylko ze u mnie chodzily inne karty i bylo wszystko ok. pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mat_zab Opublikowano 18 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2006 Sprawdzalem na jeszcze innym kompie u znajomego i u niego dziala , zmieniałem zasilacz któy z takim kartami napewno sobie radzi i nic, u mnie w trybie 2d dziala kiedy wlanczam 3dMarka monitor mi sie wylancza i trzeba resetowac komputer Sprawdzalem na jeszcze innym kompie u znajomego i u niego dziala , zmieniałem zasilacz któy z takim kartami napewno sobie radzi i nic, u mnie w trybie 2d dziala kiedy wlanczam 3dMarka monitor mi sie wylancza i trzeba resetowac komputer Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...