pluszek Opublikowano 18 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2006 (edytowane) Temat pewnie juz byl jesli nie na tym to na innym forum.... Wiec Przepraszam.... Pisze bo bardzo mi sie spieszy mianowicie: jakiego programu uzyc w celu konwersacji pliku avi na film DVD, ktory bedzie mozna odtworzyc w domowym odtwarzaczu... Zaznaczam ze nie chodzi mi o VCD i odtwarzacz nie odczytuje filmow Dvix..... Pracowalem na Avi2Dvd, ale filmu nie nagralem prosze wiec o jakis program w tym celu..... Najlepiej jesli bedzie mial odrazu funkcje wypalenia na plyte DVD..... Edytowane 18 Marca 2006 przez pluszek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stiff75 Opublikowano 18 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2006 (edytowane) Temat pewnie juz byl jesli nie na tym to na innym forum.... Wiec Przepraszam.... Pisze bo bardzo mi sie spieszy mianowicie: jakiego programu uzyc w celu konwersacji pliku avi na film DVD, ktory bedzie mozna odtworzyc w domowym odtwarzaczu... konwersacja to: «rozmowa towarzyska, wymiana zdań» źródło 2025727[/snapback] Zaznaczam ze nie chodzi mi o VCD i odtwarzacz nie odczytuje filmow Dvix..... a to nie jest czasem tak, że każdy odtwarzacz DVD potrafi odtwarzać VCD? Edytowane 18 Marca 2006 przez stefe Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pluszek Opublikowano 18 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2006 Tak, na kazdym odtwarzaczu pojdzie VCD, ale chodzi mi tez o jakosc a na VCD jest zdecydowanie gorsza..... Prosze jeszcze raz o pomoc.... Sorki za blad, one kazdemu sie zdarzaja..... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rikki Opublikowano 18 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2006 Może MovieFactory ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pluszek Opublikowano 19 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2006 Ulead Movie Factory spisuje sie znakomicie, ale moge go uzywac tylko 30dni........:( Jest moze jakis darmowy program stworzony w tym celu.... Znalazlem w domku Adobe Premiere czy ten program ma taka mozliwosc.....???? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pietia(lania) Opublikowano 20 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2006 http://divx.howto.pl/index.php?module=subj...tpages&subid=11 czytac czytac czytac Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
westsajd Opublikowano 21 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2006 Nero Vision Express. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NoVVy Opublikowano 21 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2006 Dobry jest WinAVI Video Converter ale nie jest darmowy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...