piotrek Opublikowano 12 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2003 czy da sei i jak to zrbic aby komputer wyswietlal cos inengo na monitorze i an telewizorze czyli np: na Tv leci film a na monitorze przegladam strony mam karte Prolink GF 2MX z koderem Tv Chronel 7007 uzywam Tv Tool i udalo mi sei to w pewnym stopniu tylkoze obraz na Tv ejst bardzo powiekszony i nie amm do neigo dostepu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stiff75 Opublikowano 12 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2003 wlasnie ogladam tak film w tym momencie :) na ATI Radeon:), ale w sterownikach 40.x do GeForce tez sa chyba takie opcje, przynajnmniej bylo cos takiego w GeForce 4 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
swistak1984 Opublikowano 14 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2003 We wlasciwosciach ekranu nastepnie ustawienia i masz dwa monitorki (tylko symbole) kliknij nan numer 2 musisz miec uruchomiony TV klikasz prawym na tej ikonce i klikasz dolacz wtedy masz dwa pulpity na jednim z nich mozna ogladac filmy itp a nan monitorze normalnie jedynie to co ze rozdzielczosc ci sie zmieni Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
irnlng Opublikowano 14 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2003 We wlasciwosciach ekranu nastepnie ustawienia i masz dwa monitorki (tylko symbole) kliknij nan numer 2 musisz miec uruchomiony TV klikasz prawym na tej ikonce i klikasz dolacz wtedy masz dwa pulpity na jednim z nich mozna ogladac filmy itp a nan monitorze normalnie jedynie to co ze rozdzielczosc ci sie zmienia u mnie jak tak robie, to nic sie nie dzieje. :cry: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rob_e Opublikowano 14 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2003 musisz odpalic cos co nazywa sie trybem teatralnym. jak odpalisz film to ona automatycznie wyswietli sie na tv w pełnym ekranie a monitor masz wolny. jedyny minus: nie widac napisów.... ani na gf4 ani na radeonie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R4DOS Opublikowano 14 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2003 czy da sei i jak to zrbic aby komputer wyswietlal cos inengo na monitorze i an telewizorze czyli np: na Tv leci film a na monitorze przegladam strony mam karte Prolink GF 2MX z koderem Tv Chronel 7007 uzywam Tv Tool i udalo mi sei to w pewnym stopniu tylkoze obraz na Tv ejst bardzo powiekszony i nie amm do neigo dostepu nie ma bata nie na rady tego na gf2mx zrobic. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stiff75 Opublikowano 14 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2003 musisz odpalic cos co nazywa sie trybem teatralnym. jak odpalisz film to ona automatycznie wyswietli sie na tv w pełnym ekranie a monitor masz wolny. jedyny minus: nie widac napisów.... ani na gf4 ani na radeonie. oczywiscie ze mozna podpiac napisy... trzeba uzyc programu DivXG400... pisany byl pod karty matrox, ale dziala tez z innymi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...