eatherus Opublikowano 18 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2006 Czy ktos wie gdzie mge dostac czarny tusz do della 720,niekoniecznie oryginalny ?? pzdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seraphine Opublikowano 23 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2006 Czy ktos wie gdzie mge dostac czarny tusz do della 720,niekoniecznie oryginalny ?? pzdro jezeli jeszcze nie znalazles... sklep agawa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eatherus Opublikowano 23 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2006 Wielkie dzięki !!! Pozdro ;-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seraphine Opublikowano 23 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2006 Wielkie dzięki !!! Pozdro ;-) tylko to jest atrament do nabijania... jak ci cartridge zdechnie, to i tak lipa bedzie.... tak sobie mysle... czy dell sam produkuje te drukarki, czy je komus zleca? (raczej mam wrazenie, ze to drugie) wiec moze poszperaj w necie, kto naprawde jest producentem... i wtedy juz by mogl nawet nowy cartridge kupic. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eatherus Opublikowano 23 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2006 Na moje oko (moge sie mylic,choc watpie) raczej nie mozna nabijac oryginalnych kartrydzy,na polskiej stronie maja ale nie do tego modelu co ja mam,zreszta ja ją " dostałem" w promocji bo nigdy bym nie kupil .No nic...trzeba dalej szperac po necie... ;-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seraphine Opublikowano 23 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2006 Na moje oko (moge sie mylic,choc watpie) raczej nie mozna nabijac oryginalnych kartrydzy,na polskiej stronie maja ale nie do tego modelu co ja mam,zreszta ja ją " dostałem" w promocji bo nigdy bym nie kupil .No nic...trzeba dalej szperac po necie... ;-) zamiesc fotke starego cartridga... moze ktos to z czyms skuma Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...