melonowy Opublikowano 19 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2006 (edytowane) Mialem przez jakis czas sonica, na twoim miejscu bym odpuscil. Cichutko bedzie na Ninji z Fanderem 120 lub Big Typhoon z wentylem puszczonym na 6-7V (na 12V jest juz wyraznie slyszalny, a na 5V nie zawsze rusza). Mozna zawsze na BT zalozyc fanderka (mi na min obrotow, nie dosc ze jest jeszcze ciszej to jeszcze temperaturki spadly o 2-3*C ) Tyle ode mnie :) pozdrawiam Edytowane 19 Marca 2006 przez melonowy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mruz Opublikowano 19 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2006 więc się będe chyba skłaniał ku Thermaltake Sonic Tower 4 in 1 :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cinucha1 Opublikowano 21 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2006 zastanawiam sie nad kupnem fadera 120 do chlodzenia procka. planuje wrzucic go na radiator od falconrocka 2 przez przejsciowke 80-->120. koszty wyniosa ~60pln. czy to bedzie dobre rozwiazanie za ta cene? chcialbym nieco pogonic proca, a na tym chlodzeniu, ktore mam obecnie nie da rady:/. z gory dzieki za riposty. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...