August Opublikowano 23 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2002 Nie wiem jaka plyte pod AMD kupic. Chce aby byla dobra i tania (zeby sie dobrze krecila i kosztowala do 500 zl.). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaczy Opublikowano 23 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2002 Najpierw byś przejrzał ostatnie tematy a nie zadajesz pytanie na które już wszyscy odpowiadali 1000 razy. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Interloper Opublikowano 23 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2002 chyba z 2000 Kaczy :) EPOX 8KHA+ :!: :!: :!: :!: i czytaj August tematy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yotomeczek Opublikowano 23 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2002 Nie wiem jaka plyte pod AMD kupic. Chce aby byla dobra i tania (zeby sie dobrze krecila i kosztowala do 500 zl.). z socket A ??? :roll: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
red46 Opublikowano 23 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2002 Dobra rada -> NIE ECS ! Ja mam i żałuję. :? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
teha Opublikowano 23 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2002 Nie wiem jaka plyte pod AMD kupic. Chce aby byla dobra i tania (zeby sie dobrze krecila i kosztowala do 500 zl.). radze ci dolozyc troche kasy i kupic EPOXA 8K3A kosztuje okolo 570zl (w GDANSKU) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
teha Opublikowano 23 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2002 Dobra rada -> NIE ECS ! Ja mam i żałuję. :? bede skladal kumplowi kompa i ten model ECS mam na oku, na serio jest az taki slaby?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 23 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2002 Nie wiem jaka plyte pod AMD kupic. Chce aby byla dobra i tania (zeby sie dobrze krecila i kosztowala do 500 zl.). radze ci dolozyc troche kasy i kupic EPOXA 8K3A kosztuje okolo 570zl (w GDANSKU) Nie warto raczej ! Qp 8KHA+ i @ do woli ! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
e!Gr00bY Opublikowano 23 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2002 Dobra rada -> NIE ECS ! Ja mam i żałuję. :? bede skladal kumplowi kompa i ten model ECS mam na oku, na serio jest az taki slaby?? Tragicznie problematyczny jak każdy ECS. Ja lubisz tego kumpla to za małe pieniądze kup mu Shuttle'a AK31 v.3.1. Dużo lepszy zakup, a płytka spoko kręciła mi 1500+ na 1800+ (1333@1500MHz) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ST@LOWY SZCZUR Opublikowano 23 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2002 8) Poraz któryś Epox 8KHA+ :lol: :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BILL_BLANT Opublikowano 24 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2002 Przeciesz ecs wykorzystuje polski rynek do szybkiego pozbycia się marnego towaru nie polecam nie kupujcie!!!!! JAK CHCE KTOŚ W MIARE TANIO I DOBRZE TO SHUTTLE AK35 GTR Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dadaya Opublikowano 24 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2002 Zanim kupiłem swoją płytke przez ok. 2 miechy czytałem testy,forum i inne ciekawe opinie o płytach. Na 200% EPOX 8KHA+ ok 450 pln chyba że KT333 to 8K3A+ z mojch " internetowych doświadczeń " EPOX w większości testów jest :lol: w pierwszej dwójce. POLECAM Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej Opublikowano 24 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2002 zamiast pytać o płyte popatrz kto i czym sie chwali : np Epox KHA+ przoduje na forum Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grippen Opublikowano 24 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2002 Faktycznie - problem oruszany setki razy. Ale niech tam - wg mnie cos MSI albo kt266a albo (jak masz trochu więcej kasy) kt333 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wofek Opublikowano 24 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2002 Ja polecam Solteka SL-75DRV5 na KT333 ! Bez problemu się kręci procki i cena atrakcyjna ! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...