Therion Opublikowano 18 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2006 Witam Mam dziwny problem z kompem - podejrzewam że to płyta ale równie dobrze może to być grafa. Po przeinstalowaniu, nawet kilkakrotnym komp nadal mi się ścina (nawet na czystym systemie). Najczęściej przy przejściu między grami (jak D2) a system. Po prostu przez chwile (10 sek) nic nie moge zrobić, pasek na dole jest trochu zamazany paskami, po paru sekundach ekran miga na czarno i jest OK. Może to coś znaczy ale po przeinstalowaniu nie mogłem wgrac steró do sieciówki (nforce 3), przy tej próbie komp się restartował. Reszra instalowąła się bez prblemu. Musiałem je recznie zainstalować. Na grafice zmieniłem wiatrak ze standardowego na arctica 80x80. Musiałem do tego zdjąć osłonke. Mam: DFI Lan Party NF3 250 GB sempron 2800 GF 6600 GT Galaxy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_q_b_a_ Opublikowano 18 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2006 Zobacz jaką karta graficzna ma temperaturę (w opcjach sterownika jeśli masz). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Therion Opublikowano 18 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2006 60 stopni Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Therion Opublikowano 19 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2006 może pamięci się grzeją?? w końcu to ponad 1Giga :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_q_b_a_ Opublikowano 21 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2006 60 stopniA podczas gry jak się szybko przełączysz? Bo jak w spoczynku taka temperatura to w grach może 100 przekraczać... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Therion Opublikowano 22 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2006 A podczas gry jak się szybko przełączysz? Bo jak w spoczynku taka temperatura to w grach może 100 przekraczać... Po zminimalizowaniu gry do 70. W końcu chcłodzona jest arctikiem 80x80 :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...