Skocz do zawartości
Feluke

Kto tu chyba naduzywa swojego stanowiska :/

Rekomendowane odpowiedzi

Powiem tylko tak...

Klocicie sie i klocicie a rozwiazanie tej sprawy jak nie bylo widac tak nie ma nadal...Ze tak to nazwe..rzezbicie w goownie panowie...

Wiecej sie tu nie bede udzielal, nie ma sensu.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

miałem ten sam problem, ale temat został zablokowany

a co do zmiany postów to Grzesio mnie rozśmieszył mówiąc że na niemieckiej klawiaturze nie da sie polskich znaków napisać.

mam propozycję aby ograniczyć moderatorów tylko do kasowania tematów i już, wtedy będzie spokój

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

michalak- wez mnie nie rozmieszaj tymi dziecinnymi textami w stylu "ograniczyc prawa"...

To ze istnieja na tym forum moderatorzy jest spowodowane tylko tym ze pojawiaja sie tutaj od czasu do czasu jednostki wybitne ktore albo po prostu nie lubia Liska i tweak'a albo rodzice ich nie kochali, w domu/szkole/na studiach/w pracy ich bija i molestuja seksualnie i mysla ze jak odpala modem, wpisza sobie nick'a "Ul7r4 sup3r n4d m3g4 m45t4ch k70Ry w4s p0K4r4" i wyzyja swoje frustracje z ostatnich zalosnych lat zycia i potem sobie popatrza co sie dzieje (mam na mysli rozne burdele itd) to czerpia z tego przyjemnosc....

2 rodzajem uzytkownikow sa n00b'y ktorzy niestety sa TAK ograniczeni ze nie potrafia zlokalizowac przycisku "szukaj", juz sugerowalem na forum moderatorow ze powinno byc cos takiego ze obok przycisku "nowy temat" powinien sie znajdowac migajacy na czerwono-zielono przycisk (bo zwykle szukaj to za malo dla ograniczonych ludzi) "szukaj temat"- moze mniej byloby takich loli...

Nie wiem kto zrobil te lipke z tym textem, nie bylem to ja i nie interesuje mnie to po prostu bo to jest zalosne i smieszne, od wczoraj watek znacznie sie rozwinol bo ten ktos nie umial sie przyznac...

Jak czytam wypowiedzi coponiektorych to az mi sie slabo z smiechu robi, od dawna nie mialem takich polewek jak teraz albo gdy jakies inne "wybitne jednostki" rozpoczynaja "zywe dyskusje" i potem ich towarzysze w ilosci posiadanego IQ i wiedzy wtoruja im w drodze ku "zwyciestwu" i "nowemu systemowi"... Prawda jest taka ze prawie NIC nie mozecie zrobic, forum rzadza Lisek i marco i czego byscie nie wykombinowali nic wam to nie da...

Koncze swoja wypowiedz, bede sobie sledzil rozwoj watku i lece zabierac sie za dalsza budowe mojego chlodzonka i moze sprzatanie pokoju po skonczeniu...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie wiem kto zrobil te lipke z tym textem, nie bylem to ja i nie interesuje mnie to po prostu bo to jest zalosne i smieszne, od wczoraj watek znacznie sie rozwinol bo ten ktos nie umial sie przyznac...

Jak czytam wypowiedzi coponiektorych to az mi sie slabo z smiechu robi, od dawna nie mialem takich polewek jak teraz albo gdy jakies inne "wybitne jednostki" rozpoczynaja "zywe dyskusje" i potem ich towarzysze w ilosci posiadanego IQ i wiedzy wtoruja im w drodze ku "zwyciestwu" i "nowemu systemowi"... Prawda jest taka ze prawie NIC nie mozecie zrobic, forum rzadza Lisek i marco i czego byscie nie wykombinowali nic wam to nie da...

No tak czyli np. lisek albo marco (nie obrazajac ich - do nich nic nie mam) np. uwazaja ze zmienianie postow jest ok. to mamy sie temu podpozadkowac?? Zreszta nei ide ku "nowemu systemowi" ja chce tylko wyjasnienia tej sprawy.

Ciekawe jak Ty bys sie czul gdybym ci teraz zmienil twoj post nadajac mu np. inny sens????

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Sugerujesz ze jak ktos dal temat postu "amd to szajs" i ja go zmienilem na "Maly problem z AMD" to czyni ze mnie przestepce i zagrazam wolnosci ? Bo zmienilem znaczenie ?

Wkurzylbym sie ale nie robilbym z tego draki, po prostu poslalbym maila Liskowi albo marco i bym poprosil o wyjasnienie sytuacji a on by ich oplerdolil i by byl spokoj, nawet nie wiesz co tera sie dzieje na forum moderatorow...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Sugerujesz ze jak ktos dal temat postu "amd to szajs" i ja go zmienilem na "Maly problem z AMD"  to czyni ze mnie przestepce i zagrazam wolnosci ? Bo zmienilem znaczenie ?

Wkurzylbym sie ale nie robilbym z tego draki, po prostu poslalbym maila Liskowi albo marco i bym poprosil o wyjasnienie sytuacji a on by ich  oplerdolil i by byl spokoj, nawet nie wiesz co tera sie dzieje na forum moderatorow...

Kurcze, mi chodzi o to zeby jednak takie cos naglosnic, bo to jest juz wg. mojego skromnego zdania naduzycie.

Zgadzam sie z toba ze narobilo sie z tego niezle bagno, ale zobacz na odpowiedzi grzesia - zamiast normalnie zaprzeczyc to laze mi kupic slownik, albo mowi ze nie ma polskich znakow na niemieckiej klawie :twisted: . Mysle ze mogl sie zdenerwowac jesli te oskarzenia okazaly by sie bezpodstawne, ale jako moderator ktory uchodzi za surowego i kasujacego niepotrzebne posty :evil: moglby dac przyklad poprawnej odp.

Ps. osobiscie nie mam nic do tweak.pl czy ludzi z tego forum, ale ta sprawa strasznie smierdzi, bo ktos jednak te posty zmienil i nie chce sie przyznac.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

i po co odrazu na modderow najezdzacie ???? przeciez to moglbyc np. znajomy Feluke:evil: np. koleszka zdobyl haslo na konto albo siedzial na jego kompie i see zmienil tresc postu (z tego co weim to istnieje mozliwosc zmiany postu) wiec po cholere najezdzacie na modderow ???????

Hmm... tez bardzo ciekawa hipoteza :?

Nie wiem jak ty ale ja nie daje na lewo i prawo hasel do swoich prywatnych rzeczy. Jezeli juz komus podalem (bo byla taka sytuacja) to nie jest takich chamski i by czegos takiego nie zrobil. Akurat tylko jedna osoba poza mna zna moje haslo na konto pocztowe i ta osobe znam od 14 lat i nadodatek dzieli nas tylko sciana :P

A ja mam pytanie, czemu na screenie od Liska jest napisane tym małym droczkiem kto ostatnio zmienił posta, a na screenach Feluke niema ???

No i tu sie z toba zgadzam. Moglem przeciez uzyc jakiego programu graficznego ale po co mial bym cos takiego robic?? Dla podniety?? Niestety ale w tej sferze jestem normalny ;) :P .

Widze ze ta sprawa urosla do rangi kryzysu i nie wiadomo czy sie wyjasni kto to zrobil.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No tak czyli np. lisek albo marco (nie obrazajac ich - do nich nic nie mam) np. uwazaja ze zmienianie postow jest ok. to mamy sie temu podpozadkowac?? Zreszta nei ide ku "nowemu systemowi" ja chce tylko wyjasnienia tej sprawy.

Ciekawe jak Ty bys sie czul gdybym ci teraz zmienil twoj post nadajac mu np. inny sens????

Nie chce aby ktokolwiek ingerowal w czyjeś posty i nigdy nikomu na nic takiego nie pozwalałem. Niestety do zmiany nikt się nie przyznaje, bo może faktycznie moderator tego nie zrobił? A wiadomość edytował sam Feluke... nie wiem i nie będe nikogo oskarżał. Czy chcesz aby spuścić wszystkich moderatorów? Bo to chyba jedyne pewne wyjście...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie chce aby ktokolwiek ingerowal w czyjeś posty i nigdy nikomu na nic takiego nie pozwalałem. Niestety do zmiany nikt się nie przyznaje, bo może faktycznie moderator tego nie zrobił? A wiadomość edytował sam Feluke... nie wiem i nie będe nikogo oskarżał. Czy chcesz aby spuścić wszystkich moderatorów? Bo to chyba jedyne pewne wyjście...

Ja nie mowie ze chcesz, zreszta tamto to napisalem tylko teoretycznie.

APELUJE do osoby ktora zmienila tamte posty - NIECH MA CHOC TROCHE HONORU I ODWAGI ZEBY SIE PRZYZNAC.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Prawda jest taka że sprawcy (jeśli takowy był) pewnie nigdy nie poznamy, a tylko niepotrzbnie narobiło się bagno, dlatego mała prośba do wszystkich dbajmy aby do takich spraw nie dochodziło w przyszłosci, dla własnego spokoju. Forum jest o kompach i tym się zajmijmy. PEACE BROTHERS :wink: .

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Czyli sprawa zostaje umozona??

Jezeli tak to niech osoba co zmienila moj post ma sie na bacznosci. Teraz bede sprawdzac kazdy post i jezeli jeszcze raz cos takiego sie zdazy (nie tylko mnie ale komukolwiek) to mam nadzieje ze znajdzie sie winny i poniesie surowa kare :bij:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie lubie sie wypowiadac w takich watkach, gdyz mnie nudza i sa zbyt dziecinne. lecz postanowilem zrobic wyjatek.

Pewnym jest, ze o osobie ktora zmienila tresc tych postow mozna powiedziec 2 rzeczy:

1. Nie nadaje sie na moderatora, gdyz podnieta wywolana posiadaniem wladzy przycmila jej zdolnosc obiektywnej oceny sytuacji, a powierzone jej w zaufaniu uprawnienia zostaja wykorzystywane do prywatnych celow.

2. Jest IMO szczeniakiem do kwadratu, najgorszym typem prostaka, ktory brak argumentow zastepuje oczernieniem innych.

Ciekaw jestem kto to zrobil, oraz czy ewentualne ujawnienie jego personaliow spowoduje ogolnoforumowa nagonke, czy tez rozejdzie sie z czasem po kosciach.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tak własnie czytam ten topik i włos mi sie je...... i nie tylko na głowie :wink: nie wiem czy ktoś zuważył moją nie obecność na forum ??? czytałem dokładnie wasze wyliczenia ze ten moder to moze zrobił a inny nie . Moge wypowiedzieć sie w swoim tylko imieniu .jak pewni zuwazono MAM POLSKIE literki bo tak powinno się pisać po polsku zawsze pisze z polskimi ąśęćń.Na forum teraz bywam tylko na chwilke aby sprawdzić newsy głównie szukam newsy. pozatym tak jak napisałem na od poczatku stycznia do teraz na Tweaku mnie nie było prawie byłem chory ostatnie kilka dni odpocząłem w szpitalu. pozatym takie dopisywanie to dziecinada jak bym miał 18 lat to moze ale już nie mam i nie bawią mnie takie zabawy. nie mniej jednak nie powinny mieć miejsce takie sytuacje.po 2 jakoś nikt sie mi na forum nie naraził i mam nadzieje że ze mną także się wam wspólpraca układa taki to ze mnie bezkonfliktowy człowiek :D:D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

wiecie co ! Kazdy kto kogokolwiek bezpodstawnie oskarza powinien sie cieszyc ze to tylko forum i nikt tu mu po gebie nie da !

Nikt nie ma zielonego pojecia kto to zrobil , nie ma zadnych dowodow i nikt nikogo za reke nie zlapal ! Wiec dajcie sobie spokuj ! Skaczcie ta zabawe w malych detektywow !

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

nie podejrzewam jego lae jego "bliskich" - tzn. kogos kto np. byl z nim (nie chodzi mi tu o dziewczyne :D ) gdy siedzial na forum...

To zalozmy ze nawet jezeli ktos by wszedl na forum na moje konto (co jest prawie nie mozliwe bo na forum wpadam tylko z mojego kompa wiec kafejki odpadaja) to pod postem powinna byc wiadomosc ze post zostal zmieniony tego i tego dnia o tej i o tej godzinie.

Jak nie wierzysz to zapraszam tutaj

CrazyTomHero i co dodalem to i jest podpis :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

wiecie co ! Kazdy kto kogokolwiek bezpodstawnie oskarza powinien sie cieszyc ze to tylko forum i nikt tu mu po gebie nie da ! 

Nikt  ma zielonego pojecia kto to zrobil , nie ma zadnych dowodow i nikt nikogo za reke nie zlapal ! Wiec dajcie sobie spokuj ! Skaczcie ta zabawe w malych detektywow !

chyba najlepsze (niestety :( ) rozwiazanie, zgascie swiatlo jak bedziecie wychodzic ...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

P.s Zapomniałem dodać (nie wiem czemu ale normalnie sie czuje jak bym się bronił ) jak chciałem podzielić posty to sie pytałem na PRV jak miałem aluzje co do tresci postów to pytałem na PRV. zawsze jak blokowałem to pisałem ze to było albo ze teraść nie taka i ze blokuje

(he i dlatego pekała mi moja PRV skrzynka) ale przynajmniej nie było niedomówień. Takie wytłumacznie chyba już starczy choć chyba wcale nie powinienem sie tłumaczyć ale lubie jasne i klarowne sytuacje a ta jest poprostu niemiła :(

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

nadal jestem za tym co wyzej....

zmienielem 1 raz

a teraz 2 raz amnieniem posta (zadal nie widze tego o czym feluke pisal)

no i zmnienielm tego posta 3 raz i jakos ... nic nie widze nadzwyczajnego...

bo to o czym feluke pisal dzieje sie gdy twoj post nie jest ostatnim !

ale wy jestescie mysliciele !

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

nie czytałem całego wątku, ale też bym się wqrzył jakby ktoś zmienił mi treść posta.... nie wiem czy faktycznie tak było, ale skoro robicie tyle szumu to poprostu wyłączcie moderatorom prawa do zmian postów, a zostawcie samo usuwanie... zresztą ya jakoś nie mam problemów z moderami, więc nie będę się mieszał...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ba, jeśli to prawda i zrobił to jakiś moderator i się nie przyznaje to to jest wiocha i jeśli moderzy nie potrafią go z pomiędzy siebie wynaleźć to wszyscy out. I powołać nowych. Krótko i zwięźle. jeśli nie portafią zaprowadzić porządku wśród siebie to do niczego się nie nadają...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ba, jeśli to prawda i zrobił to jakiś moderator i się nie przyznaje to to jest wiocha i jeśli moderzy nie potrafią go z pomiędzy siebie wynaleźć to wszyscy out. I powołać nowych. Krótko i zwięźle. jeśli nie portafią zaprowadzić porządku wśród siebie to do niczego się nie nadają...

Ostry kozak jesteś :wink: :twisted: A tak na poważnie to myślę ze moderzy potrafią (na swoim forum- pewnie jest tam teraz burza) tylko nie ujawnią tego na forum romanum zeby jeszcze wiekszego bydła nie robić i słusznie. Najważniejsze jest to aby był porządek w przyszłosci (zeby się takie sytuacje nie powtarzały).

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Dodaj nową pozycję...