Pe Opublikowano 13 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2003 co mi tam, najwyżej dostanę bana. A zdania nie zmienię - jeśli nie ujawnią tego publicznie to niczego nie ujawnią i tyle - nazwać można to albo ostrożością albo tchórzostwem.. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
the_tweaker Opublikowano 13 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2003 ba, jeśli to prawda i zrobił to jakiś moderator i się nie przyznaje to to jest wiocha i jeśli moderzy nie potrafią go z pomiędzy siebie wynaleźć to wszyscy out. I powołać nowych. Krótko i zwięźle. jeśli nie portafią zaprowadzić porządku wśród siebie to do niczego się nie nadają... jesli wywalisz wszystkich moderatorow i przyjmiesz nowych to nic nie zyskasz - w koncu ci moderatorzy ktorzy sa w wiekszosci sa OK, 1 whoj sie trafil, wsrod nowych moze byc wiecej takich zjebow, w sumie mogloby sie gorzej skonczyc nie zmienia to faktu, ze cos z tym 3a zrobic, tak nie moze byc.... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wizjonerek Opublikowano 13 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2003 ba, jeśli to prawda i zrobił to jakiś moderator i się nie przyznaje to to jest wiocha i jeśli moderzy nie potrafią go z pomiędzy siebie wynaleźć to wszyscy out. I powołać nowych. Krótko i zwięźle. jeśli nie portafią zaprowadzić porządku wśród siebie to do niczego się nie nadają...ja jakoś nie sądze że do niczego sie nie nadaje !!!! :? :evil: :!: a ze rozmowy prowadzone są tu czy tam przez moderów na GG też wygodnie porozmawiać to dobra wola wyjasnienia zaistniałej sytuacji a nie tchórzwostwo a bana za co miałbyś dostać przeciez kazdy ma prawo wypowiedzieć swoje zdanie ale nie łamiąc panujących zasad czego oczywiscie nie zuwazyłem narazie pozdrówka wizjo Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pe Opublikowano 13 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2003 Przecież nie ja wywalę :) Chodzi mi o to że jeśli to zrobił mod (nie wiem czy mod) to jeśli nie przyzna się żaden z nich to każdy z nich teoretycznie podważa swoją wiarygodność, nie? W ich interesie leży wyjaśnienie sprawy i podanie wyników do publicznej wiadomości. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dijkstra Opublikowano 13 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2003 Do dyskusji mogę dodać tyle, że pewien moderator zmienił mi RAZ posta nie informując o tym wcześniej, i odezwał się, dopiero jak o to w kolejnym poście zapytałem. Ale to nie jest żaden dowód. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
the_tweaker Opublikowano 13 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2003 a bana za co miałbyś dostać przeciez kazdy ma prawo wypowiedzieć swoje zdanie ale nie łamiąc panujących zasad hmmm taaak? nie chce zaczynac wojny ani nawet zadnej dyskusji, ale 3a zaznaczyc ze bywaja wyjatki od tej zasady.... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
libero Opublikowano 13 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2003 eh to moze jakis total nadzor trza wprowadzic ! moderzy pilnuja userow userzy moderow ! a nad wszystkim siedzi lisek z marco i kontroluje czy ktos przypadkiem nie przesadzil ! kazdy moder bedzie slal 20privow laskawie sie pytajac usera czy moze zmienic cos. Juz przestancie kombinowac ! I pisac ze ktos wam cos zmienil ! Mnie tez raz ktos zmienil i wiem kto i nie robie afery ! Zenujacy ten temat jak i caly ten problem :/ wydaje mnie sie ze lisek powinien wydac jakies oswiadczenie i zakonczyc ta cala farse ! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marco Opublikowano 13 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2003 oficjalne oswiadczenie administracji zostanie zaprezentowane w dniu jutrzejszym Pozostaje w uszanowaniu, PR Manager Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
THORGAL Opublikowano 13 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2003 Mialem sie nie odzywac w tej durnocie ale zabiore moj wielce szanowny glos i powiem PRYK w nosy adminom i operatorom a ja i tak bede tu przychodzil :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pompej Opublikowano 13 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2003 eh to moze jakis total nadzor trza wprowadzic ! moderzy pilnuja userow userzy moderow ! a nad wszystkim siedzi lisek z marco i kontroluje czy ktos przypadkiem nie przesadzil ! kazdy moder bedzie slal 20privow laskawie sie pytajac usera czy moze zmienic cos. Juz przestancie kombinowac ! I pisac ze ktos wam cos zmienil ! Mnie tez raz ktos zmienil i wiem kto i nie robie afery ! Zenujacy ten temat jak i caly ten problem :/ wydaje mnie sie ze lisek powinien wydac jakies oswiadczenie i zakonczyc ta cala farse ! libero tu nie chodzi o zwykłe zmieniane np. z chu* na najlepszy przyjaciel mężczyzny tylko o chamskie dopisywanie głupot Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lisek Opublikowano 13 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2003 oficjalne oswiadczenie administracji zostanie zaprezentowane w dniu jutrzejszym Pozostaje w uszanowaniu, PR Manager Głowia Cie nie boli? :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bortas Opublikowano 13 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2003 ja wymiekam :) a moze od razu zrobimy tak ze dla userow ktorzy podobno robia bydlo bedziemy przydzielac osobisty nadzor moderatora? wtedy nikt nie napisze nic bez niczyjej zgody? no i oczywiscie kazdy moderator bedzie nadzorowany przez kilku userow? :) :) zarty zartami, ale patrze ze dalsza dyskusja na ten temat nigdzie nikogo nie zaprowadzi, moim zdaniem trzeba oddac ten temat do archiwum niech tam lezy i straszy i miec nadzieje ze nic takiego wiecej sie nie powtorzy... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
e!Gr00bY Opublikowano 13 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2003 oficjalne oswiadczenie administracji zostanie zaprezentowane w dniu jutrzejszym Pozostaje w uszanowaniu, PR Manager Głowia Cie nie boli? :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ld Opublikowano 14 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2003 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wizjonerek Opublikowano 14 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2003 oficjalne oswiadczenie administracji zostanie zaprezentowane w dniu jutrzejszym Pozostaje w uszanowaniu, PR Manager Głowia Cie nie boli? :) Hehe e!Gr00bY normalnie BIG LOL spadłem ze stołka jak to zobaczyłem Gratuluje zdolności plastycznych :D:D:D:D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasir Opublikowano 14 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2003 oficjalne oswiadczenie administracji zostanie zaprezentowane w dniu jutrzejszym Pozostaje w uszanowaniu, PR Manager A może po prostu mógłbyś w kodzie wprowadzić taką zmianę, że jakby jakiś moderator czy admin dokonywał zmiany w treści postu lub go zamykał, to na dole postu pojawiałaby się krótka notka kto to zrobił i dlaczego. Wystarczy np: reed: Wątek był już poruszany. I tyle... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[S)zkieleto(R] Opublikowano 14 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2003 Tak to bywa jak sie moderacje rozdaje kolegom albo gnojom.Ciekawe kiedy ten post zmienią? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesio Opublikowano 14 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2003 "]Tak to bywa jak sie moderacje rozdaje kolegom albo gnojom.Ciekawe kiedy ten post zmienią?Gnojami to sobie nazywaj kumpli (jesli oczywiscie takowych posiadasz, i jesli sobie na to pozwalaja) BTW Ciekawe czy powiedzialbys mi tak w twarz? Szczerze watpie. Rownie ciekawi mnie, czy wszyscy ktorzy tak kozacza, na zywo tez byliby tacy twardzi? :? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 14 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2003 "]Tak to bywa jak sie moderacje rozdaje kolegom albo gnojom.Ciekawe kiedy ten post zmienią? Licz sie gosciu ze slowami ! :evil: A gnojow poszukaj faktycznie w swoim otoczeniu. Jezeli liczysz na to ze mozesz sobie bluzgac na moderatorow na fali tej kaszany jaka ostatnio sie pojawila, to zareczam ci ze jestes w .zajebistym bledzie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baltazaar Opublikowano 14 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2003 nie znam sie za bardzo na phpbb (czy jak mu tam) i mam takie glupie pytanie : czy jest mozliwe aby ktos zmienil posta nie pozostawiajac zadnych sladow droga inna niz oficjalna (login i inne takie ..) ? a moze poszukac "winowajcy" calego zajscia w tym komu by na tym najbardziej zalezalo ? swoja droga temat sie ciagnie od 3 dni (chyba) wiec moze pora sie zdecydowac czy go olac (i pogodzic sie z przyszlymi konsekwencjami ze moze sie powtorzyc) czy tez zrobic totalna ropierduche i wyjasnic na poziomie "gory" kto jak i dlaczego ? to sa takie moje reflekcje po przeczytaniu 6 stron ... pozdrowienia dla wszyskich "niezmieniajacych" ... :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lisek Opublikowano 14 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2003 nie znam sie za bardzo na phpbb (czy jak mu tam) i mam takie glupie pytanie : czy jest mozliwe aby ktos zmienil posta nie pozostawiajac zadnych sladow droga inna niz oficjalna (login i inne takie ..) ? a moze poszukac "winowajcy" calego zajscia w tym komu by na tym najbardziej zalezalo ? Admin/Moderator może zmienić posta nie zostawiając po tym najmniejszych śladów niestety. swoja droga temat sie ciagnie od 3 dni (chyba) wiec moze pora sie zdecydowac czy go olac (i pogodzic sie z przyszlymi konsekwencjami ze moze sie powtorzyc) czy tez zrobic totalna ropierduche i wyjasnic na poziomie "gory" kto jak i dlaczego ? to sa takie moje reflekcje po przeczytaniu 6 stron ... pozdrowienia dla wszyskich "niezmieniajacych" ... :wink: Zapewniam Cię iż sprawa dzisiaj zostanie doprowadzona do końca, bo jest już mi wiadome kto to zrobił. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 14 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2003 Nie macie wiekszych problemow ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yossarian Opublikowano 14 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2003 musialby miec dostep do bazy forum, moze jakas dzura w ftp (najprawdopodobniej) albo http pozwala na takie numery (watpliwe). btw nigdzie nie znalazlem dowodow ze ktos faktycznie zlosliwie podmienil posty.... to raczej kilku lebkow usiluje zrobic szum wokol siebie, nieudolnie zreszta... jakos niechce mi sie wiezyc zeby Grzesio albo Reed bawili sie w takie szczeniackie podchody chyba warto zamknac juz ten topic EOT Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[S)zkieleto(R] Opublikowano 14 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2003 Leje na wasze wzburzenie.Takie duże forum to powinno być troche profesionalizmu.A tu jakis frajer dostał troche władzy,siedzi zmienia posty i trzepie sie przy tym podniecając sie.Osobiście mnie to dynda ale jeśli to prawda ze ktoś zmeinia posty to już nikt nie będzie tego forum traktował poważnie... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesio Opublikowano 14 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2003 "]Leje na wasze wzburzenie.Takie duże forum to powinno być troche profesionalizmu.A tu jakis frajer dostał troche władzy,siedzi zmienia posty i trzepie sie przy tym podniecając sie.Osobiście mnie to dynda ale jeśli to prawda ze ktoś zmeinia posty to już nikt nie będzie tego forum traktował poważnie...Mimo ze temat jest kontrowersyjny, uwazam ze .zajebiscie przeginasz tego typu wypowiedziami. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[S)zkieleto(R] Opublikowano 14 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2003 Taki już jestem,jedni mnie kochają inni nienawidzą.A zmienianie postów to tak samo jak by ktos za ciebie mówił do innej osoby coś czego nie mówiłeś.To prawda ze mam ostry język ..i wale prosto z mostu to co moje neurony wytworzyły.Po prostu wyrzuciłem z siebie to co mysli 80% uzytkowników tego forum całego (o tej sprawie) tylko sciskaja to w sobie...pis Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 14 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2003 "]Taki już jestem,jedni mnie kochają inni nienawidzą.A zmienianie postów to tak samo jak by ktos za ciebie mówił do innej osoby coś czego nie mówiłeś.To prawda ze mam ostry język ..i wale prosto z mostu to co moje neurony wytworzyły.Po prostu wyrzuciłem z siebie to co mysli 80% uzytkowników tego forum całego (o tej sprawie) tylko sciskaja to w sobie...pis Przy malej liczbie w/w bardzo dziwne rzeczy mozna "wywalic prosto z mostu" :lol: Heh zeby w parze z ostroscia jezyka szla tez ostrosc intelektu :? pomarzyc mozna, nie ? 8O BTW , kto cie upowaznil do wystepowania jako "glos ludu" ??? 8O (a przynajmniej 80% z niego) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ld Opublikowano 14 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2003 "]Tak to bywa jak sie moderacje rozdaje kolegom albo gnojom.Ciekawe kiedy ten post zmienią?Gnojami to sobie nazywaj kumpli (jesli oczywiscie takowych posiadasz, i jesli sobie na to pozwalaja) BTW Ciekawe czy powiedzialbys mi tak w twarz? Szczerze watpie. Rownie ciekawi mnie, czy wszyscy ktorzy tak kozacza, na zywo tez byliby tacy twardzi? :? hahaha teraz ludzi probojesz zastraszyc???? :twisted: :twisted: To jest tylkoforum o kompach, ale jak za takei cos chcesz kogos bic to sory ale jestes "gnojem" . ps. nie boje sie ciebie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[S)zkieleto(R] Opublikowano 14 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2003 Moderator-Masturbator....no co ..pierwsze skojarzenie z Moderator hihihi.Próbuje rozluznić atmosphere ale znając zycie zaraz będą sie tu sadzić... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lisek Opublikowano 14 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2003 Zamykam temat bo niektorym wyraźnie brak jest kultury. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...